myavocado Sema1818 ben bir de biobaby görüyorum bu ara sürekli Instagram’da öneriliyor influencerler tarafından. Ama içeriğine bakmadım, temiz midir bilemiyorum bir onu da araştırabilirsiniz.
Dilarademiryurek Dilarademiryurek içeriği temiz şampuanlar burada arkadaşlar bütçenize uygun olanı bulup alabilirsiniz ben üstte görüldüğü gibi o şampuanı kullanıyorum şimdiye kadar alerji vs yaşamadık siveno markasının her ürünü temiz içerikli çamaşır deterjanı güneş kremi losyonlar olarak o markayı kullanıyorum çok memnunum
Kelebekmisaliihayat Sema1818 incia aldım, eşim kullandı, bitirdi bebek doğmadan. Dün ebebekten ecowell aldım. Indirimdeydi. Ecowell , incia ve sivenodan birini tercih ediyorum çoğunlukla
LadyVERA Ben sabun aldım. Kendimde cilt ürünlerini severek kullandığım marka badecanlarım. Zehirsiz, atıksız kesinlikle tavsiye ederim. İnstadan sorununuza göre yardımcı da oluyorlar.
arventuba Sema1818 tabiki mustela ya da sebamed. çok kullanılıp memnun kalanı fazla olan ürünler bunlar.
Busra_27_34_ Sema1818 ecowell kullanıyorum çok memnunum 25 aylık hala kullaniyorum tavsiye ediyorum 😊❤️
Pinaryyy msr33 benimde düşündüğüm dalindi 😀 kimse bahsetmeyince şaşırmıştım benimde tek bildiğim şampuan o olduğundan ve güvenilir bir marka olduğunu düşündüğümden onu düşünüyordum iyi yalnız değilmişim sevindim😂
Kelebekmisaliihayat Pinaryyy dalin bebekler için önerilmiyor , içerik bakımından uygun değil. Tabi yine siz bilirsiniz 🌸
Yasminahmet Sema1818 İlk kızıma Eyüp Sabri tuncer bebek şampuanı ni kullanmıştım.İkinciye gine onu aldım. İçerik açısından diğer satılan markalara göre temiz geldi bana .
Gizemozbk Sema1818 ben mustela yenidoğan şampuan ve vücut losyonu aldım başka marka da araştırmadım açıkçası çevremdeki çoğu kişi kullanıp memnun kaldığı için ☺️
Mkbselisa Sema1818 memnun kalmadım setini almıştım pişik kremi de hiç işe yaramadı bizde sebamed e geçmiştim çokta memnunum
Mine_61 Sema1818 ikiz annesiyim iki oğlum var 3 yaşındalar diğer mucize yolda deniyimlerime dayanarak söylüyorum gözün kapalı tertemiz içerikli mustela 2 yaşa kadar mustelanın losyonundan tut yağına kadar kullandım hatta mühendisinoğlunu da takip edebilirsin instagramdan herşeyi ince ayrıntısına kadar aktarıyor içinde ne var ne yok sevgiler❤