Sema1818 Kızlar asla karar veremiyorum hangisi en iyisi içinde parfüm olmayan gayet doğal bir bebek şampuanı arıyorum ecowell, ıncıa markalarına baktım ama karar veremedim ve mustela nasıl sizce fikirlerinizi bekliyorum ❤️🤲
asell13 Sema1818 oğlum 7 yaşında hala mustela kullanıyoruz en iyisi bence nemlendiricide süper 1 ay sonra doğumum var abisine ortak olacak bebeğim ekstra masaj için yağını alacam bide
_tugcee Bende bebek bekliyorum ve şampuanını mustela almayı düşünüyorum en azından ilk 6 aylık süreci geçene kadar..
ozgekse Merhaba, ben biodermanın jeli ve nemlendiricisini aldım. Nemlendiricisini kendime kullanıyorum hatta cok güzel nemlendiriyor. İçinde parfümde yok
Nnoktaa Sema1818 ecowell ve mustela kullanıyorum. İçerik açısından piyasadakilere nazaran daha güvenilir olduğu için. Ecowell mustelaya kıyasla daha kokusuz. Köpürmesi daha az. Ecowell daha iyi diyebiliriz
_Annemmm4 Sema1818 bende daha almadım ama kesinlikle mustela setini alıcam içeriğini araştırdım tertemiz 🤍
2kucukbebis Sema1818 ilk bebeğimde şampuan, losyon ve yağını mustela kullandım. Çok beyaz ve hassas bir bebeğim olmasına rağmen cildiyle ilgili hiç problem yaşamadık o yüzden tavsiye edebilirim.😊
kimoldugunubilirsinsen Sema1818 bioderma ABCDerm serisini kullanmaya başladık. Atopik cilde sahip olduğu için.
msr33 Ya dalin kullanan var mı aranızda peki😂 ben bebekliğimden kalma alışkanlık bebeğimde de onu kullanmak istiyorum ama şu an herkes mustela kullanıyor
Nihal1907 msr33 bende dalin aldım mis gbı kokuyor ben çok seviyorum çamaşır deterjanı bile mis gbı kokuyor henüz bebegım doğmadı ama kimse Dalin dememıs çok eskilerden gelen bebiş kokusu unutuldu galiba 🥹
Pinaryyy msr33 benimde düşündüğüm dalindi 😀 kimse bahsetmeyince şaşırmıştım benimde tek bildiğim şampuan o olduğundan ve güvenilir bir marka olduğunu düşündüğümden onu düşünüyordum iyi yalnız değilmişim sevindim😂
Kubranne-9 Sema1818 @msr33 İnstagramda Mühendisinoğlu sayfasında %100 doğal içerikli ürünler paylaşılıyor. Bunların içinde genelde Siveno, incila ve Ecowell markaları var. Oraya bakabilirsiniz. Mustela ve Dalin gibi ürünler içeriğinden dolayı pek önerilmiyor.
Damlaozzz Sema1818 Mustela içeriğinden dolayı eledim bende ecowell incia veya babydream alıcam üçününde içeriği temiz
Byz0706 Bende ecowell şampuan ve losyonunu aldım kokuları mis gibi ve temiz içerikli🤌🏼 Oğluma mustela kullanıyorum ondan da memnunuz🫶🏼
hellomama Sabah çocuğun egzaması var diye mustela egzama için olanından aldım onunla yıkadım çocuğun göğsü kıpkırmızı kabardı 🤦♀️