Edvuslayd chemist-mother yatın 39 haftalık olacak kontrolüme 2 gün var en son bayramdan önce girmiştim kontrole bebek kanala inmişti hayırlısı olsun hepimizin hakkında
chemist-mother Edvuslayd bende salı 39 oluyorum ve kontrolüm o gün olcak. Geçen hafta nst de ara ara sancılar çıkmıştı bu sefer nasıl olcak bekliyorum . sağlıkla kucagimiza alırız inşallah
SabinaKenan9 Melikeergunbedir Bence su değil ya. Çünkü bu jelimsi şeffaf bir akıntı. Amma amniyon sıvısı su gibi bir şey
38songul DilekAyd sizce hemen hastaneye gitmek mi mantıklı olan evde beklemek mi ben de hemen gitmiştim hastaneye ve çok sıkıntı çektim ikinci de inşallah kolay olur 😐
DilekAyd 38songul suyum geldiği için beklemedim ama sancım önce gelseydi kesinlikle beklerdim. Su olunca ihmal edilmemesi gerekiyormuş enfeksiyondan dolayı
DilekAyd SabinaKenan9 çok teşekkürler bende suyumu o şekilde bekliyordum ama doktora gittiğimde sızıntı var dedi. Avuç içi kadar bir suyla gittim bence ihmal etmeyin doktorunuza sorun mutlaka
SabinaKenan9 DilekAyd 40 haftamın dolmasına 3 gün var. Bende şeffaf jel gibi akıntılar. Sizde de mi öyle? Bu gün belimde biraz ağrı oldu. Yarın doktoruma da sorucam inşallah. Teşekkür ederim cevabınız için🥰🥰
DilekAyd monaroza26 ilk doğumum kesi çok az yapıldı iğne yaptı uyuşturdu açıkçası hissetmedim 1 dikişim var. Doktorunuz ıkınma dediğinde ıkınmayın yırtıklar orada oluyormuş