Hanus Kızlar Dalan Roxy Matik var bir de Dalan Zeytinyağlı granüllü bebek deterjanı var. Hangisini önerirsiniz? Bunları kullanan var mı?
Cns_mry Hanus bende bugun gördüm köşede bekleyeyım kokusu da cok hoştu ama arastrmadan almak ıstemedım 😊😊
SeherNilgnBakrc Hanus dalan roxy kullanıyorum canım renk attırıyor dediler ama bende bir sorun olmadı daha bir kez yıkadım
Neslisss Hanus Ben dalan roxy ile yikadim bebegimin çamaşırlarını normalde kokusu guzel evet ama yikayip utuledim kiyafetlerde kokusu kalmadı renginde de solma olmadi daha 1 kez kullandim ama begendim 800 devirde 30 dakikada yıkamıştım
Cns_mry Ozlemsvr antalyada yasıyorm ben tahtakale diye bi market zinciri var burda canm orda gördm. Bu arada tskr ederm tavsıye için
SeherNilgnBakrc Hanus tek var bildiğim kadarıyla sadece koku farkı var ben beyaZlarla renklileri ayrı yıkadım iki yemek kaşığı tozu suya döküp karıştırıp öyle makinaya koydum
Hanus SeherNilgnBakrc Evet su ile karıstırmak bence de mantklı 🙏🏼 iki tane 30 derece seçeneğim var makinemde, birinin sıkması 600 birirnin ki 800 hangisini kullansam?
Gzmocl Neslisss bende yikayip 600 devirle sıktırdim hala kokusu ustunde duruyo dolabini acinca bile.mis gbi kokuyor
Pamugumgeliyor Hanus ben dalan roxy matik sabun kokulu aldim, normalde yumusaticisiz camasir yikayinca camasirlarim hem kokusuz olur hemde sert olurlardi kuruyunca. Bunla kendi beyazlarimi bile yikadim misler gibi kokuyo ve yumusacik yapti
Gizem34 Pamugumgeliyor güzel yani öneriyorsunuz roxy bendemi kullansam Canım bilmiyorum hiç tecrübem yok
Polo Hanus ben green clean baby kullanıyorum. Yani bebekle ilgili tüm ürünlerim , dolabını dahi silmek için green clean kullanıorm