Linakiz1903 Bende isim seçemeyenlerdenim 😊 Şuan aklımdaki isimler aşağıdakiler, iki isim tercihim 🙏🏻🩷 Defne Doğa Asya Melis Ada
Aryagg Ayaz_Kuzum @Tugcev Benim ismim de Arya en yaşlı Arya benim heralde son zamanlar cok populer oldu 😊😊 ben de Belis koydum kızıma bu arada türkce kokenli aşkın ilk meyvesi demek 🙏🏻
Eda91- Aryagg aslında öyle bir anlamı yok. Yani isim bakarken ilk sayfalara, googlede çıkan ilk yoruma bakıyor anneler ve hep yanılıyorlar . Bende araştırmıştım
Aryagg Eda91- Evet ben de arastirdim sözlukten baktirdim merak edip sonradan türemiş, bir cok kelime gibi Belki Beliz ismini Belis diye telaffuz ettiklerindendir. 😊😊
Bulutsevdasi Benim kızım olacak adı öykü olarak düşündük. Karışık isim koyma taraftarı değilim açıkçası. Çünkü çocuk ismini söyleyemiyor çevresindeki kişiler söylemiyor Buda çocuğun kişiliğinin oturtmasında gecikme yaşatıyor. Birde isim koyarken akran zorbalığı yaşatmayacak bir isim düşündüm hep. Okuldan sosyal çevresinden zorbalık görmesin diye
Damla92 Tugcev eşim 3. Bebeğimizin ismini ben koyucam dedi artık hakli olarak😅. İlk kızım Feyza ismi. Oğlum Toprak. Şimdi kızım olacak Aybala koyacağız ismini eşim türk ismi olsun istiyorum dedi bunu seçti bizde beğendik 🥰
Enbirinciyesil Tugcev Umay ismini yıllardır sever isterdim. Hem anlamının gücü hemde Türkçe olması çok hoşuma gidiyor. Popülerliği için isim koymak saçma geliyor bana. İsimlerin kişiler üzerinde ki etkisine çok inanıyorum o yüzden popülerliğe bakmadık
kitten11 Ben karar veremiyorum ya hiçbiri içime sinmiyor Defne,Asya,doğa, duru, inci bunları düşündüm ama içime de sinmiyor şimdi ahseni düşünüyorum 21. Haftadayım eminim bundan da vazgeçicem 🥲
Tugcev kitten11 Ahsen’i de eşim beğenmedi 😂 Bir türlü benimseyemiyoruz bizde hiçbir ismi 😂 bu kadar zor olacağını düşünmemiştim