Tugcev Kızlar merhaba 😊 Duyulmamış isim gibi bir iddiam yok ama hoş isim önerilerimizi bekliyorum. (Bu post çok açılmış biliyorum ama ben yine beğenemedim tekrar açtım 😂)
Enbirinciyesil Kızımın ismi Ece👑 ikinci bir isim koyacak olsak Umay Ece istiyordum. Tek olunca Ece oldu.
Tugcev Enbirinciyesil bende umayı tek başına istiyordum ama çok fazla yayıldığı için uzaklaştım biraz. Aslında yaygınlığa bakarak isim seçersem zaten hiç ismi olmayacak kızımın 😂 farklı olsun derken saçma sapan isimler çıkıyor 😂
Enbirinciyesil Tugcev Umay ismini yıllardır sever isterdim. Hem anlamının gücü hemde Türkçe olması çok hoşuma gidiyor. Popülerliği için isim koymak saçma geliyor bana. İsimlerin kişiler üzerinde ki etkisine çok inanıyorum o yüzden popülerliğe bakmadık
Aryagg Ayaz_Kuzum @Tugcev Benim ismim de Arya en yaşlı Arya benim heralde son zamanlar cok populer oldu 😊😊 ben de Belis koydum kızıma bu arada türkce kokenli aşkın ilk meyvesi demek 🙏🏻
Zzllall Bizde Meyra ismine karar verdik çok yaygın değil anlamıda aklıyla ve güzelliğiyle çevresini aydınlatan demek fikir olsun sizede 🫶🏻
Serinlik123 Tugcev bizim daha cinsiyet belli değil ama kızım olursa bir kaç isim var aklımızda Hilal Leyla Hüma Rüveyda
cLearQueen Kızım olursa, Duru inci gökce ada arasnda kararsız kalirım diyordum. Parla ismine çok yükseğim şuan :) eskilerden en sevdigim isim Leyla..