Melek2552 Ceylano 38+5 deyim bugün camlarımı sildim evi dip bucak koltuk baza altına varana kadar sildim üstelikte 2 buçuk yaşında oğlum var onunla da ilgilendim aynı zamanda birde oruç tutuyorum eğer kendinizi rahat hissediyorsanız yapabilirsiniz niye yapılmasın
Ceylano Melek2552 valla gülüm sana maşallah dün gece ağrılarımdan sor uyudum çok şükür sabah uyandım biseyim kalmamış evlere bı bakınca içim açılıyor artık
asell13 Ceylano hamile olduğun gerçeğini değiştirmez boşver yapsanda aynı yapmasanda kendini çok yorma
Ceylano mehtap4925 ay benmde mi öyle olur acaba ben sabırsızim da bı ayima girim dogurtcam kendimi diyorum
roseshah28 34 üm hep yaptım, eşim yapıyor ama ben kendim de yapmak istiyorum . Dip bucak. Sonra ağrıdan ölüyorum üstüne azar da yiyorum ama ev bir güzel oluyor görsen 😀
Aycskn Ceylano hamileliğin başından beri kurtlu gibiyim herşeyi yapıyorum ama dinlenerek bi sıkıntı olmuyo o zaman dün camları sildim perdeleri yıkadım bugün evi sil süpür yapıcam yüce rabbim güç verirse🤲😂
Melek2552 Ceylano yalan yok bende baya yoruldum belim çok ağrıdı ama yapacak kimse olmayınca mecbur yapmak zorunda kalıyor insan doğumdan sonra yapmak daha zor olacaktır küçük çocukla 😊 sana da çok geçmiş olsun 🌹
mehtap4925 Ceylano 😂günde on bin adım artı ev işi artı daha yanında başka şeylere rağmen erken gelmedi benimki yani sen ne yaparsan yap o zamanını bekler bizlerde onların yollarını gözleriz sağlıkl gelsinler 😍