Zeynomsu Aysemm44 kız nasıl eğilip doğruluyonuz😄 ben bi kere yer tuvaletine oturayım dedim demgemi kaybettim, devrildim😃😃ağırlık merkezim değişti😀
Aysemm44 Zeynomsu Ben hiç oturmam evi dip köşe temizlerm sabah kalkar bütün alsveriş merkezini gezer gelir yemeğimi yaparm otururm 😅😂
Zeynomsu Ben tencere kaldırsam eşim kızıyor bana ağır kaldırma diye, en son kola şişesi kaldırdım diye dövüştük😃 temizlik yapsam vurur beni heralde
Ceylano mehtap4925 bende şimdi gelme diyorum arada ağrım çok oluyor benim yürüyünce hemen iş yapincada su ayima girim hemen gelsin istiyorum
mehtap4925 Ceylano artık keyfi bilir bi saattir arada gelen adet sancım var oda yorgunluktan sanırım duş alıcam geçerse yalancı işte diyeceğim
hayalim35 Ceylano doktor bayramdan snra kontrole gel dedi bakalım ne dicek sordum doğumlarım başlamıyor die bu daha kolay olacak dedi bilmiyorum bnde
mehtap4925 Ceylano bu ana kadar hep erken gelecek diye düşündüm hep öyle halleri vardı demek ki bizim pimpiriligimiz 😂
asell13 Ceylano yapmıyorum ağır temizlik günlük ortalığı toparlıyorum sadece belki yapabilirim ama canım hiiiiiç yapmak istemiyor hep oturmak yatmak istiyorum 😂😂
Ceylano asell13 valla bende onu istiyorum canım ama ben kayınvalidemle yaşıyorum otursam olmuyor yapsan ayrı oluyor valla
asell13 Ceylano hamile olduğun gerçeğini değiştirmez boşver yapsanda aynı yapmasanda kendini çok yorma