dogurangaplumba Semra_baser35 Aşkım ben 10 yıldır izmirde değilim anca tatillerde aile ziyareti yapabiliyorum evlenince başka şehire gelin geldim
dogurangaplumba bubuiledudu Balıkesir ama tatillerde menemendeyim bayramın 3. Günü gelcem annemler çiğliden taşındı menemene
bubuiledudu dogurangaplumba aa Balıkesir’de neredesiniz? Bir süre ayvalikta kaldım bir de arturda Gömeç e bağlı tatil beldesi çok severim oralari
dogurangaplumba bubuiledudu tatil beldesi mi beni depresyona mi sokcan seeeeen🤣🤣 Balya kuzum balıkesirde evet deniz var ama merkeze 2 3 saat uzaktaaaa 😭😭
bubuiledudu dogurangaplumba benim için Balıkesir hep tatil beldesi kaldığından sanırım seviyorum kuzeyin denizini 😊
Sedainci Bende İzmirliyim izmirde yaşamasamda :( ilk doğumumu kızım da ben gibi izmirli olsun diye özellikle memeleketimizde yaptım. Ciglide doğurdum. Ama şimdi coookk uzaktayım malesef bu bebeğim sanırım karadenizli olacak🤭
dogurangaplumba Sedainci Çiğli eğitim araştirma mı? 🤗 doktorun kimdi benim cocuğum olmuyodu teşhisi selin hanım koymuştu
dogurangaplumba Sedainci şahsıma karşı olmadığı belliydi o an ki kalabalık stresten dolayı gerginlik vardı
annevebebek İzmir Buca 13+6 haftalığız şimdiye kadar Gaziemir Nevvar Salihe gidiyordum bir dahaki randevumu şehir hastanesine aldım 🌸