Gulcan-07 Sedainci ne kadar içmemiz gereki veya deneyen biri varmıydı bilgilerinze ıhtıyacım var benm de haftam doldu
Sedainci Gulcan-07 ne kadar icildigini bilmiyorum doktoruna sorman gerek ama duymuştum hızlandırdıgini. Ben hurma yedim yürüyüş yaptım.bol bol bide cinsel ilişki hızlandırdı bende
Deletedmom_99 Lofty bende bol bol var 🤣 sana vereyim. Evim 7 kat asansör yok. Apartmanda oturuyorsan çık çık ın
Lofty hayalim35 sıcak duş hurma ilişki hepsi var ama gelen giden yok bebek kanalda bide 😮💨gün içinde iş yaparken squat yapıyorum eğilirken felan yok bana mısın demiyor
Lofty Deletedmom_99 iki katlı oturduğum ev giriş katta yım o yüzden kullanacağım birerdiven yok. Olabilir aslında doğuma kadar ödünç alabilirim merdiveni😂
Ozlem0795 Lofty ben de suni sancı ile doğurdum çevrem öyle kötğ anlatıyordu ki hiç ama hiç alakası yoktu anlatılanlar ile herkesin acı eşiği farklıdır belki ama yine de abartılar kadar değildi çok kolay ve hızlı bir doğum oldu
Zeynomsu Deletedmom_99 ay allah korusun halam da felç olmuş diye okudum . Allah esirgesin. Gözler de gitti benim😀