Yasore Ben palmers marka vücüt yagı kullanıyorum sadece guzel nemlendiriyor kokusuda güzel çatlak olmadı suan 27 haftam
Sdaltun Sumeyye2661 bende ilk kullandığım ürünler tüylenme yaptı . Hindistan cevizi kullanmaya başladıktan sonra sabitlendi . Hatta vazelin badem yağı karışımıda sürdüm bi süre çok tüylenmem olmadı. Sanırım içinde e vitamini olan ürünler uzun vadede tüylenme yapıyormuş.
Sdaltun Fatoss12 çatlamaya çok çözüm yokta tüylenme bi şekilde çözülür bence ya . Tüylenmeyi hiç kafaya takmadım ben
Sdaltun Yagmuraran kesinlikle öyle lierac bi dünya para olmuş ama hiç gerek yok daha uygun fiyata daha faydalı ürünler var bide lierac sürünce uzun süre nemli kalmıyor sürekli sürmek gerekiyor . Hindistan cevizi yağı öyle değil uzun süreli nem sağlıyor
Pinar054 Yagmuraran ben badem yagi kullaniyorum cogu pahali kremlerden daha iyi, ama genetik olarak da cok önemi varmis annelerimizde catlama yoksa bizde de olma olasaligi düsükmüs ama tabiki tedbiri aldikdan sonra
Tugceprlr Bende badem yağı, kantaron yağı, seda altın çatlak kremini dönüşümlü kullanıyorum. 29 haftaya geldim şükür şuana kadar çatlağım olmadı. Suyuda çok içiyorum. Doktorumda lierac önerdi ama bana pahalı geldi almadım.
Tugba1420 Piyasada en iyisi diye lierac almayı düşünüyordum buradaki eczacım kremler konusunda çok bilgili ellerinde olmadığını lieracı mustelanın aldığını henüz stoklarına girmediğini söyledi şuan sanırım piyasadaki kalanlar ellerinde olanlar ben burada bulamadım onun önerisiyle mustelanın çatlak kremini aldım kesinlikle lieraca göre mustelayı önerdi bana bir daha lieraca o kadar para verme dedi bakalım yeni başladım sizde araştırın isterseniz yağlarla birlikte bu kremi kullanabilirsiniz
Tubtubi Yagmuraran ben karın göğüs ve basenlere lierac vücudumun geri kalanına da biooil kullandım 36. Haftadayım çatlağım yok şu anda
Atlbs Yagmuraran ben 12. Haftadan beri düzenli şekilde hindistan cevizi yağı kullanıyorum gratisten alıyorum çok memnunum 29. Haftadayım bir tane bile çatlağım yok karnım belim iç bacak dış bacak göğüs her yerime sürüyorum
zlmclskn Etlerin sert ise ne kullanirsan kullan catlarsin. Yumusak etin varsa hicbirsey kullanmadan catlamazsin. İlk hamileligimde hep vazelin surmustum catlamadim. 33 haftalik hamilegim suan farkettim ki vucuduma bagli bu durum hic krem surmedim ve ilk gebeligimden daha cok sistim hic catlagim yok.