• Öneri
  • Emziren anneler yardım

Bebeğim hem mama hem anne sütü alıyor du iki üç gün önce grip oldum soğuk algınlığı ilacı ve arveles içtim 😔bugün de dahil ama içince emzirme yi bıraktım ilaç vucutdan ne zaman temizlenir bilgisi olan var mı sağıp döküyorum sütü vermiyorum ne zaman başlayabilirim emzirmeye başına gelen var mı

ulkuerdogann emzirirken arveles içilmiyor doktor vermediyse içmeden önce araştırın içeceğiniz ilaçları bence 4 saat diye biliyorum ben ama emin de olamadım

Minigiim-vebenn52 evet bende içilmediğini biliyorum diğer soğuk algınlığı da ama sütüm az ve ne yapsam grip geçmiyor diye içtim hem 2.5 buçuk yaşında çocuğum var hem Bi aylık çok kötü atlatıyordum halim olmuyor du sütüm artmış o yüzden gitmesin istiyorum İnternet den de baktım 4 saat yazıyor ama çok güvenemedim

ulkuerdogann Merhaba hiçbir koşulda parol dışında ağrı kesici vs içmiyorsunuz.Bende 4 saatte vücuttan atılır diye duymuştum

ulkuerdogann 6 8 saat olabilir ama mama veriyorsanız bi gün emzirmeyin mama verin sonra tekrar emzirirsiniz riske atmayın bence baya etkili ilaç çünkü doktor nasıl yazdı ki