gamzeli35t sezeryan olursanız belden aşağı uyuşturma yöntemi. Normal doğumda da dozunu ayarlayıp belden iğne yapılarak sancıların ağrının hafiflemesine yardım ediyor.

Cileklipizza onun icinde bir suru sey soyluyorlar yok dişleri döküyor yok belde ağrı kaliyor benim doktorumda tam bbek cikacagi an artk epidral takilir dedi bana ne alkasya o eanada zaten gerek kalmaz artk

bbaby44 banada açılma 5 cm olduğu zaman epidural olunur dedi 8 cm sçıklığım varken yapmadı oyüzden

bbaby44 doğumdan bir saat önce almıştım ztn hamilelik süreci dişleri mahfediyor o konuda bişey diyemem belimde ağrı kalmadı çok şükür ama kimininkinde kalıyor bazılarına hak veriyorum ,ama suni sancı alıp çok yorgunluk çekmesem almazdım epidural ,10 saatçekip takatsiz kaldım sancıları çok yoruyordu doktorlar gelip tavsiye etti tamam dedim tamamen plansızdı kendi sancılarım gelse direk girip doğururdum suni biraz yoruyor ama herşeye rağmen güzel bir doğum oldu çocuk çıktıktan sonra baya rahatladım ağrıdan eser kalmadı🙏hayırlı kolay doğumlarımız olsun inşallah sağ salim alalım kucağımıza ♥️hayırlı bayramlar bu arada

bbaby44
      Saol canım teşekkürler cümlemiz inşallah ❤️🙏 darısı ikinci doğumuma inşallah 🥰sizinde sağlıklı kolay hayırlı doğumunuz olsun inşallah ❤️

Kayrasmom_ tamamen ağrıyı kesmiyorlar yani 3 te 2 sini diyelim o kalan 1 ile doğumu gerçekleştiriyorlar çünkü ağrım geçmedi hala var demiştim doktorda onuda hissetmezsen doğuramazsın demişti hem sancımı hemde ebeyi takip ediyordum nefes al vs vs bırak ıkın dediğinde aynısını yapıyordum ztn 4,5 ıkınmada aldım kucağıma kafası çıktıktan sonra rahatlıyorsun çekip alıyorlar 🥰🥹darısı iki numarama inşallah Allah bekleyen bütün hamilelere kolay sağlıklı doğum nasip etsin ❤️

Bende ilk doğumunda epidurale başvurdum. Ama belimdeki ağrısı tam 40 gün boyunca geçmedi. Zorda kalınmadığı sürece ben pek tavsiye etmiyorum. Bende böyle bir etki bırakmıştı. 40.günden sonra bel ağrım geçti.

bbaby44 4 ,5 cm yanlış hatırlamıyorsam yoğun olan ağrıyı aldı ama sancımı hissediyordum adet sancısından biraz daha şiddetliydi 😊