Merve_3351 Busekrtl kimse önermiyor canm ağır bir kimyasal kokusu ve saç dibine değiyor sonuçta burda boyadım borsey olmadi diyenlere kulak asma güneş kremlerinde bile sınır var hamilelikte tüğ dökücü bile yasak
Use12345 Merve_3351 mantıklı evet tüy dökücü bile önermiyorlar kimyasal bide hamileyken zaten hassas oluyor cilt bu tür kimyasallar ciddi boyutlara ulastirabilir durumu
Busekrtl Merve_3351 Aaa gerçekten mi? Güneş kremini bilmiyordum mesela. Yapma ya, çok beyazım var üzülüyorum 😒
elmaelmaelma Emzirirken boyatmayı önermiyor çocuk doktorları. Bir de inanç durumunuzu bilemiyorum ama gusül abdesi yokken de saç boyatmak olmuyor diye biliyorum. Kırkınız çıkmadan önce lohusa olursunuz büyük ihtimalle.
Aysenurayse Use12345 ay beni şimdi doktordayım soracağım ama yorumlardan çok korktum şu meşhur kına boyası var bakim için ondan yapayım en iyisi
Aysenurayse Use12345 sormuştum kesinlikle hayır dedi . Satan arkadaşta alma boyama demişti kantrojen madde var üçünde bebeğin iç organ gelişimine zarar ediyormuş . Hatta boya tapılan lousalarda bebekte beklenmedik zehirlenmeler olmuş
Nes7616 Ben ilk gebeliğimde 4 kez açıcılı hemde saç boyattım bişey olmadı 1. Yaş dolmadan da doğumdan sonra 3 kere boyattım bana denk gelen doktorlar bişey olmaz dedi bişey olmadı yani
Merve_3351 Busekrtl 32 haftaligm norml herzmnki kullaniyordum ezcaneye gittigmda hamileler için solante önerdi bende bilmedjgmden almadım kendi markandan devam ediceksen doktoruna sor dedi. Bende de beyaz var yaşım dan degil genetik ama kapalıyım onun için pek görmüyorum dogumdan sorna boyaticam🫶
Busekrtl Merve_3351 Solanteyi gördüm gebeler için ayrı var hatta dimi biraz tuzlu ama mecbur alıcaz o zaman
Buketttttttt Use12345 orda keratin yapan ombre yapan birileri olursa o kimyasal kokusuna maruz bırakmamalısın çocuğunu.
myavocado Use12345 40 ile ilgili bir durum yoktur da süt verirken zararlı mı acaba o önemli. Süte bir zararı yoksa 30-40 farketmez bence. Ama sütten bebeğe geçme durumu varsa 40gun değil 6 ay da geçse boyanmaz.