Merhabalar benim ilk hamileligim ankarada yaşıyorum ve tahmin ettiğiniz gibi özele gitmek gerçekten imkansız gibi bisey çok pahalı ama hiç deneyimim yok hangi hastane de hangi doktor iyi bu alanda yardımcı olabilecek birileri var mı aranızda

Ozlemsncr canım ankara bilkent sehir hastanesi 2 dogumumuda orda yaptım özelden farkı yok necati hancerlioglu Doktor çok iyi her sorduğuna cevap verir biraz uzak ama nerede oturuyorsun bilmiyorum şuan 3e hamileyim çarşamba doğum olacak gene o hastanede

Ozlemsncr Bilkent şehir hastanesi derim. Doğumumu orada yaptım 2021 yılında özelden farkı yok. Necati hançerlioglu çok iyi doktor fakat randevu sıkıntı var herkes ona alıyor randevuyu malesef.

Ozlemsncr Necati hançerliogluna bazen buluyorsun randevu ama gerçekten kontrole gitmeden 15 gün öncesinde randevunu almaya çalış hemen doluyor çünkü

bkt_bll3 Allah razı olsun şimdiden geçmiş olsun hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza almayı nasıl etsin inşallah randevu bulabilirim

N_A_Z_L_I_M inşallah bende nasibine randevu alabilirim ya bana da bu hastaneyi ve gazi üniversitesi ni çok önerdiler kararsız kaldım

Etlik şehir hastanesinden çok memnunum ben özellikle Gülcan hoca tavsiye ederim

Ozlemsncr randevu almasan bile o kişiye sabah 8 de hastanede ol necati hocaya alacam de veriyorlar canım benim bugün dogumum var duaların için teşekkür ederim

bkt_bll3 Allah razı olsun canım hayırlı olsun doğum yapmışsındır inşallah 🤲

bkt_bll3 randevu bulamadım ama sabah erkenden gidip sıra alabiliyormuyuz

8 gün sonra

Ozlemsncr yaptım canım teşekkür ederim şansıma necati hocanın egittigi Doktor yaptı kontrollerde yanında görüyordum hep bayanı

bkt_bll3 yaa çok sevindim nasılsın iyi misin gözün aydin olsun inşallah bebis nasıl iyi mi oda normal mi oldu nasil geçti Ay çok heyecanlandım