Gizem2508 Kızlar selam herkese☺️ bende 37+2 haftalık hamileyim 24 nisana gün aldım sumgayıt hospitala. Aranızda belki bilen vardır. Hastaneden çıkma paltarlarnı giden de kendimle götüreyim mi yoksa çıkışa gelen de kaynanam falan mı getirsin?
Emineelvin Gizem2508 Gizem2508 salam canım onu ordan öyrenmelisən həkim deməlidi sənə hər xəstəxana qaydası başqa cür olur
Emineelvin MaMmedova_ məndə 23ə yeni keçmişəm ilk hamiləlikdi qızım olacaq 🥰🙏31+4həftəlik hamiləyəm inşallah gələn ayın 25dən iyunun 7nə qədər doğulmalıdı😇🥰🧿
Emineelvin Aynur2021 salam canım biz çinarlıdan yuxarı kəndlər var ee orda qalırıq kim Soruçanda çinarlı deyrem 😁desem yuxarı Seyfəli kəndi oda uzundu başa salammıram 🤦♀️😅😅
Gizem2508 Emineelvin aslında doktor bişey getirme hersey burdan dedi sadece kişisel eşyalarını getir dedi de neyse sorayım yine de tekrar sağolun ☺️
Emineelvin Gizem2508 Ben nə olursa doktordan soruyorum canım en iysini doktor bilinir inşallah sağ salamat balanı qucuna al 🙏🧿🥰❤sağ əlin bizim başımıza
Emineelvin Aynur2021 çox gözəl canım Seyfəli böyük kəntdi və gəzməyə də dəyər yerdi😇mən burda yaşamağımma baxmayaraq çox kəndlərini tanımıram😁
Emine_13 Salam qızlar.. Mende Bakıda yaşıyıram Xırdalanda daha doğrusu 23yasim var 2ci hamiləlikdi 11hefteyem 1 qızım var dəcəl inşallah görek bu ne olacag..nece keçir hamişlik qusma filan var 🥲😄
Emineelvin Emine_13 maşallah sənə 23yaşında ikinci hamiləlik🤗hamiləlik Vallah çox çətin yoldu bur gün hamilə kimi olmursan bir gün leş kimi olursan😁hamiləliyin başıda vapşe çətindi ilk dört aya qədər soyutma qartof və suyla yaşamışam🤣