tgbmerve Glsm01 sizi okadar iyi anlıyorum ki , agladigimi bilirim yani ne gece uyuyabiliyordum nede sabahları kusmadan işe gidibikiyordum mahvolmustum gececk diye diye 4-5 ayı bitirdim
Didemmma Glsm01 bende dört gündür hastanedeyidim bugün akşam çıktım ama benm kanama ve enfeksiyon dan dolayidi
Glsm01 Didemmma ben biraz önce hastaneye gittim bulantım için birden kanamam oldu korkuyorum iğne falan yaptı inşallah bir şey olmaz fitil verdi progesteron
Kupra Zeynomsu vallah saka degil kiz o yüzden oruç tutamadim tuttum sonra istifra ettim en sonunda pes ettim 😥
Zeynomsu Kupra vallahi okurken gözlerim doldu inan ki. O kadar çektim ki seni daha iyi kim anlar bilmiyorum. Benim de bulantılarım başladı ama ilk trimester gibi değil. Tez zamanda kurtul inşallah şu mübarek günde 🥹
Didemmma Glsm01 Allah’ın izniyle bişey olmaz bende kulaniyorum igne progesteran fitil olarak ama bol bol yat dinlen ayaklarının altına yüksek yap
Babytunca Glsm01 ben çözümü gavi digestte buldum deneyin isterseniz hastahanede yatacak şekilde bi bulantım vardı çok iyi geldi
bernakoc06 Glsm01 24 haftaligiz hala devam 🤣 prilam olmasa heralde per perişan olurdum iki hamileliğimdde 9 ay bulantı cekenlerdenim malesef