Lovelovebaby Glsm01 bende yarın 13 haftalık olucam ilaç kullanıyorum arada bulantı geliyor. Kusmam bitti denicek kadar az
1bebe1meow Glsm01 ben 5 aylık oldum hala bulantılarım devam ediyor 😢 artık nefes alsam kusacakmışım gibi geliyor çok yoruldum ☹️
myavocado Glsm01 4-6 haftalar bulantım çoktu sonra bir dönem geçti 13. Hafta yine başladı, 16 dan sonra tekrar geçti, şimdi 20. Haftadayım iki gün bulantili iki gün normal devam ediyor ben de anlamadım 😅
Glsm01 myavocado arada dinlenmen güzel sürekli olmasında valla doktor geçecek diyor ne zaman geçer Allah bilir
Didemmma Glsm01 bende dört gündür hastanedeyidim bugün akşam çıktım ama benm kanama ve enfeksiyon dan dolayidi
tgbmerve Glsm01 16. Haftayı doldurup prilami azaltabilmistim birkaç hafta sonrada bırakmıştım çok uzun sürmüştü , ara ara sabahları hala boş bir kusma refleks i hala oluyor 27+5 im
Glsm01 tgbmerve birgün geçer umuduyla yaşıyorum her ay bekliyorum belki bu ay geçer diye ama daha çok arttı sabırdan başka yapacak bir şey yok
tgbmerve Glsm01 sizi okadar iyi anlıyorum ki , agladigimi bilirim yani ne gece uyuyabiliyordum nede sabahları kusmadan işe gidibikiyordum mahvolmustum gececk diye diye 4-5 ayı bitirdim
Kupra Zeynomsu vallah saka degil kiz o yüzden oruç tutamadim tuttum sonra istifra ettim en sonunda pes ettim 😥