Dnmzzeda Hasibe9696 Çok yoğun jöle glbl oluyor normal akıntıdan çok farklı görünce diyorsun bu nişandır ilk defa oldu diye ☺️☺️
Zeynepavc Elifasell ilk gebeliğim olduğu için pek açılmanın nasıl ilerlediğini bilmiyorum 4-5 gün önce kontrole gittim 3-4 cm demişti ondan sonra ara ara hafif sancılarım oldu o kadar
Elifasell Zeynepavc ayy valla bilemedim bende ilk gwbeliğimi erken dogum yaptım sezeryn oldu. Ama her bünyede farklı ilerliyordur tabi bu durum rabbim tez zamanda sağlıcakla kavustursun inşallah. 🧡🧡🤲🤲
Zeynepavc Dnmzzeda doğum yaptım dün gittim 7 cm açılma var ama sancı yoktu mecbur suni sancı verdiler
Aynur_41 Zeynepavc aaa sancısız açılma nasıl oldu maşallah neler yaptınız bizlere de soylermisiniz yediginiz içtiğiniz hareketleriniz vs
Elifasell Zeynepavc yaa maşallah subhanallah. Umarım kolaylıkla geçmiştir. Rabbim analı babalı büyütsün. 🥰🥰🌼🌼
Zeynepavc Merve_volkan gerçekten bende anlamadım şaşırdım özellikle düzenli hiçbir şey bile yapamamıştım
Aynur_41 Size yazdıktan sonra lavaboya geçtiğimde damla halınde pembemsi leke gordum ay geliyo mu yoksa bend emerak ettim ve bebek çok hareketli bayramda gelmez inş doktorum da yok hemen doğum olmaz degil mi sancı vs yok cunku
Elifasell Zeynepavc olsun du yasadıgın zorlugu unutturan bir emanetin var artık. Rabbim bir ömür sağlıcakla yasamayı nasip etsşn