Tanem066 Melikeergunbedir Bende 24 nisanda orada doğum yapacağım.yapan bir kaç kişi ile konuştum gayet memnunlardi insallah bizde memnun ayrılırız🙂
Melikeergunbedir Tanem066 inşallah canım sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin Rabbim, fiyat konusunda fln bilgin var mı pekii ?
Tanem066 Suanlik fiyat konusunda bilgim yok 15 Nisan da randevum var öğreneceğim.benim doktorumun muayenehanesi var hastaneyle anlaşması olduğu için orada yapacağım dogumu
Sudeakay Bende en baştan beri systeme gidiyorum doğumum orada olacak ama doktorumdan da aldığım hizmetten de çok memnunum 🥰
B-urcu6 Sudeakay doktorunuz kim bende oraya gidiyorum 30. Haftadayım cok strese girdim doğum fiyatlarini biliyor musunuz
Pasaogluyesim Bende merak ediyorum ne kadar doğum fiyatı ve memnun olanlar varmı , bende yeniyim daha Hüsne hanıma gidiyorum 🌸
Sudeakay B-urcu6 eda Ülkü karakılıç doktorum çok memnunum biz muhasebe ile 25 bine anlaştık fiyatı neden stres oluyorsunuz siz kime gidiyorsunuz
Sudeakay B-urcu6 hayır 29+4 haftalık bebeğim ama stres yapmıyorum açıkçası akışına bıraktım pozitif şeyler düşünüyorum benimde ilk doğumum olacak yavaş yavaş eşyalarını hazırlıyorum ekstra strese sokacak şeyleri düşünmemeye çalışıyorum bebeğim için en tehlikeli şey stres çünkü