denizalismom Dbdmr batı hastanesini bende beğenmiyorum o yüzden gitmedim. Sabire hocadan memnun kalacağınıza eminim 🌸
Dbdmr denizalismom çok yardımcı oldunuz bana cok teşekkür ederim acaba oyak indirimsiz doğum ücreti ne kadar onu biliyor musunuz🌸
Siyahgul Sevdekusu1 merhaba ben yunus çavuşu hocaya gitmek istiyorum doğum için ama bakayım dedim nasıl eski tarihlerde de yazanlar doktor iyi ama hastane malzeme az temiz değil gibi şeyler yazmış şuan nasıl hastane
Sevdekusu1 Siyahgul merhaba hastane temiz gayet ama malzeme konusunda birşey diyemem daha doğum olmadı malzeme derken tam olarak neyi kastettiniz? Cihazları falan gayet iyi yeni
Siyahgul Sevdekusu1 evet biliyorum Memorial den bower geçmiş genel anlamda memnun kaldın mı öneriyor musun
Sevdekusu1 Siyahgul evet memnun kaldım ilgili sen sormadan bütün merak ettiklerini en ince ayrıntısına kadar anlatması çok hoşuma gitti tavsiye ederim..
denizalismom Sessizlik-21 arkadaşım gitmişti kadın doğuma memnun kalmadı o yüzden beğenmiyorum. Çocuk dr iyi ama