Gulsen1909 Esrashshshssh bende öyle düşünüyorum bayramdan sonra ikili randevum var ama hem doktordan çekiniyorum aceba tersler mi istemiyorum deyince. Hemde aceba varsa bilmek mi daha iyi diye kafam çok karışık
Busearden @“Gulsen1909” Testler kesin sonuç vermediği icin çoğu insan yaptırmaktan çekiniyor yaptırmayanda var. Riskli cikipta sağlıklı doğanda var insanları yanıltıyor biraz yani
Esrashshshssh Aabbccc etse bile alışveriş yapma derim çünkü değişen çok ben kız ayakkabısı falan aldim erkek olunca değiştim
Kapadokya Busearden bende de aynı durum ultrasonda bi sıkıntı görünmüyor her şey güzel dedi kan testinde sıkıntılı dedi şimdi nipst testi için kan verdik sonucunu bekliyoruz ama doktorların kan testi sonucundaki yaklaşımı malesef biz anne adaylarını aşırı yıpratıyor.
Sdemirel Busearden benim de öyleydi Yüksek risk çıktı ultrason çok güzeldi Fetal DNA yaptırdık temiz geldi çok şükür
Aysel461 yeni-annelik benim de ultrasonda normal ama ikilide kanda baya yüksek çıktı ne yapmalıyım detaylı ya girecem ama bir sorun var mıdır
yeni-annelik Aysel461 biz fetal dna yaptırdık biraz maliyetli ama içinizin rahat etmesi için yaptırabilirsiniz detaylı ultrasonda bebeğin anatomik incelemesini yapıyorlar gen rahatsızlığına bakılmıyor inşallah iyi sonuçlarla karşılaşırsınız
Aysel461 cLearQueen ne yaptınız sonucunuz ne benim de ölçümleri normal ama ikilide kanda yüksek çıktı