RuzgarAlininAnnesi Sirrlfehva bende normal istiyorum rabbim gönlümüzü biliyor canım yardım eder inşallah ta sağlıkla hallederiz 😇
Melikezturk RuzgarAlininAnnesi kızım olucak Allahın izniyle canım 22 nisan da kendi hesabıma göre doğumum daha doktor demedi bir şey ama bakalım hayırlısı 😊
RuzgarAlininAnnesi Melikezturk bizim de 29 Nisa’n da canım doktor ta ilk haftalar söylemişti tabi sürpriz yapmazsa oğluşum 😇 sağlıkla gelsinler inşallah kuzum 😍
Elif82 RuzgarAlininAnnesi 💙 29 Nisan gözüküyor ama erken gelir dedi dr um oğluşum olacak inşallah 🙏🏻💙
RuzgarAlininAnnesi ebru23 ah o tekmeler yok mu en zor zamanda bile ben burdayım der gibi vuruşları ağlarken gülmemize mutluyken kahkahalara sebep olan tekmeler birde doğsalar sağlıkla 🙏🥰
Kvldn RuzgarAlininAnnesi 25+5 21 haftalıkken önce erkek 5 gün sonrasında kız dedi Birdaha gitmedim ilk günden kızım olacağını biliyordm zaten bu nedenle 21 haftalıkken gittim cinsiyete Rüyamda görmüştüm rüyalarım oldugu gibi cıkıyorda
CimKefA 18 Nisa’n erkek 🤰🏻😇 sonunda kesin erkek olduğunu öğrendik 25. Haftada😌❤️ 740 gramız, ilk defa renkli ultrosununu aldık sürekli bakıyorum duruyoruz alışmaya çalıyoruz yüzüne gözlerine burnuna 🥰 minik ellerini de böyle 🤙🏼🤟🏼 Yapmış 👶🏼😍 Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasib eylesin ❣️
RuzgarAlininAnnesi CimKefA en güzel telaş,bekleyiş,sabır, ne de güzel duygular Allahım sağlıkla versin kucağına canım 😇
Meralim09 RuzgarAlininAnnesi RuzgarAlininAnnesi Kız geliyor😘😘 Sağsağlim dünyaya gelir bebişlerimiz inşallah