RuzgarAlininAnnesi haticehk rabbim kızına uzun ömürler versin oğlunu da sağ Salim sağlıklı kucağına versin ömürleri uzun hayatları güzel olsun inşallah kuzum 😇😍
RuzgarAlininAnnesi tugbamehmetbaki annanne ve babaanneler den allah razı olsun annelerimiz iyi ki varlar bu zamanlar da hem maddi hem manevi destekleri çok oluyor Sağlıkla gelsin evlatlarımız canım
Queen77 RuzgarAlininAnnesi aynen canım sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım Allah olmayan herkese de nasip etsin inşallah 🙏🏻
RuzgarAlininAnnesi Polo maşallah canım Allahım gönlüne göre versin herşeyi inşallah eksiksiz olsun herşeyi 😇
Polo RuzgarAlininAnnesi aminnn Hepimizin yavrularına da inş ❤️ Tek sağlıkla vaktinde gelsinler, herşey hallolur.
RuzgarAlininAnnesi Ates3333 aynıları bende de var canım hala sabahları kusma bulantı yaşıyorum yemek yerken bile boş öğürmeler yaşıyorum bünye meselesi bizler de böyle olucakmış demek ki ne yapalım sabrın sonu selamet inşALLAH 😇
RuzgarAlininAnnesi Elfsr12 29 Nisa’n diyor canım doktorum çok şükür erken riskim yok gününde gelecek gibi tabi bebişlerimize ve rabbimin nasip ettiği güne kalmış artık bekliyoruz 😇
Elfsr12 RuzgarAlininAnnesi 27 haftamdayım doktor gün vermedi bize gününde gelmeye bilir risk var biraz erken doğum olacak gibi
Kvldn RuzgarAlininAnnesi 25+5 21 haftalıkken önce erkek 5 gün sonrasında kız dedi Birdaha gitmedim ilk günden kızım olacağını biliyordm zaten bu nedenle 21 haftalıkken gittim cinsiyete Rüyamda görmüştüm rüyalarım oldugu gibi cıkıyorda
Busrademiir Bizim de Ay kızımız geliyor 😊 18 Nisan gözüküyor bakalım ama bana Nisan ayının ilk zamanlarında gelecek gibi geliyor 😂
Elif25 Ecearya aminnn 🙏 2030 gr 42 cm dogdu. Ciğer geliştirici iğne olmuştum 2 doz onun sayesinde doğdugunda kendi nefes alıyordu. Kontrol amaçlı 1 hafta kapalı küvezde kaldı. 2 haftada normal oda da onunla birlikte bende Kaldım emme refleksi çok zayıftı onun için. Şimdi 4 yaşında çok şükür bir sıkıntısı yok
RuzgarAlininAnnesi Elfsr12 Allah yardımcın olsun dilerim sağlıkla gelir sana da evladına da rabbim sağlık sabır huzur versin inşallah
RuzgarAlininAnnesi Sirrlfehva bende normal istiyorum rabbim gönlümüzü biliyor canım yardım eder inşallah ta sağlıkla hallederiz 😇