RuzgarAlininAnnesi Mel53 inşallah canım benim , benimki de erkek onca zaman geçti bi nisan gelmez oldu 😄😍🥰
RuzgarAlininAnnesi Busraburakkk sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😇 Galiba bu sene erkek senesi hele ki nisanda doğacak erkek bebişlerimiz daha çok 😇
Hasreterel RuzgarAlininAnnesi aynen canım insallah ilk oglumda oldugu gibi hemen dogumum olur ilk oglumda doktora gittim 6santım acılmıstım sabahın saat 6sıydı saat 9da dogumum oldu hic fazla sancı cekmedı dogumhanede fazla durmadım insallah bu dogumumda boyle gecer
RuzgarAlininAnnesi eeylem gelmiyor dimi o nisan koskoca bir sene bile geçti 3 ay nasıl geçecek acaba oğluşlarımıza kavuşalım sağlıkla 😍😇
Hasretim1018 eeylem selam 6 nisan benimde erkek inş sağlıklı bir şekilde kucagimiza hepimiz alırız ama benim tüp bebek olduğundan 26 Mart sezaryen dedi doktor ama israrliyim inş normal doğum istiyorum
RuzgarAlininAnnesi Busraburakkk babacı olan kızlarımız çok biraz da anneci olan oğluşlarımız olsunn😇😍 Şaka bir yana hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah canım 😇
RuzgarAlininAnnesi Sena_1997 evet canım ben başladım çünkü hem havalar malum her zaman istediğimiz de çıkamıyoruz hemde anca oluyor hepsi diye her çıktığımda alıyorum sen aldın mı peki 😘