asennaa Geçen hafta doğum yaptım, doğumhane çok soğuk, bebişler ilk başta çok üşüyo, ben bile titremiştim 🙂
_Tazeanne asennaa doğum yapmış birinden duymak daha iyi oldu 🤭🤭 peki odaya geldikten bir süre sonra nasıl oldu battaniye giyimi vs. Sıcak mı oda
Kelebekmisaliihayat asennaa ama geçen hafta havalar soğuktu. Daha yeni yeni ısınıyor, çok sıcak olmaz mı sonraki haftalarda
Bademikoo 2 adet müslin battaniye 2adet penye battaniye 1adet kalın örgü koymuştum Müslinleri kullandım kalın olanıda hastaneden çıkarken örgü kundak içine koydum ve puset üstüne battaniyeyi örttüm..
_Tazeanne Bademikoo yeni mi doğum yaptınız malum bir haftadır çok ısındı hava ona göre davranacağım bende
aslhnkrts9 _Tazeanne 15 gün önce doğum yaptım hem müslin koydum hem penye bir tane de nohut battaniye koydum
aslhnkrts9 _Tazeanne iki müslin iki penye bir nohut bize yeterli geldi geceleri penye battaniye üstüne nohut battaniye örttüm havalar ne kadar sıcakta olsa esiyor ki aydın da yaşıyorum ben dışarı yanıyoken hastane içi baya serindi
Beybun_29 _Tazeanne mevsimlik koy elbise zıbın kundak derken kalın batanye gerekmez bence mevsimlik batanyelerden eklesen daha iyi
Merveasm _Tazeanne oğlum mayısın sonunda doğmuştu o zaman hem hastane setinin içindeki battaniyeyi hemde annemin ördüğü battaniyeyi koymuştum
_Tazeanne Merveasm öyle mi of çok arada kaldım artık çantanın ağzını kapatmak istiyorum koysam mı koymasam mı 😂😂
MorKelebek54 _Tazeanne ben 1 tane ince muslin koydum 1 tane 4 katli muslin 1 tane de oenye battaniye☺️
Beybun_29 _Tazeanne valla Mayıs’ta doğumum ben Bayburtayim.buranin mevsimi hep soğuk yada serin sıcağı hatirlamiom bile ama mevsimlik koydum ince değil kalında değil kollu hastane çıkışı kollu zıbın Müslüm örtü var kundak niyetine bebekler yetişkinler kadr üşümezde ve bebeği çok sarmak sıcağa maruz kalması hastalaasina sebepmis ben kalın batanye tercih etmiom valizi de hafta hazırlayip kapatacam Allah’ın izniyle benimki böyle kalın olsa bebek fasla ısınır ve terler daha kolay hasta olur
MorKelebek54 _Tazeanne 4 katli muslin ayni islevi gorur bence. Zaten ben şöyle düşündüm benye battaniye ile sardiktan sonra 4 katli muslinle tekrar saricam diger ince muslini gazini felan cikarirken olzuma atarim diye düşündüm demeyi unutmusum ben bide nohut battaniye koydum yedek olsun diye ☺️
ipeklinaismom _Tazeanne Nisan 15 doğum . Şuan evin içi 25 derece siz düşünün bu sene yaz erken geldi camlar açık yatıyoruz hatta klima sogukda açıyorum bazen