biranneikievlat ZeynepDuru17 8 Mayıs diye plan yaptık bir aksilik olmazsa, kadın anestezist ve kadın hemşire ekibiyle birlikte yarım anestezi (tıbbi adını unutuyorum hep) şeklinde sezaryen olacak inşaAllah 🤲🏻🌺
Gizemmnur- ZeynepDuru17 bende bugün aldım gibi ayın 24une Alicam inşallah 🥰 minik kızım sürpriz yapip erken gelmek istemezse 😊😊
ZeynepDuru17 biranneikievlat benimde mayısta sezeryan ama günü bayram sonu alcam inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak nasip etsin rabbim ☺️❤️
biranneikievlat ZeynepDuru17 Amin 🤲🏻 Rabbim nasip ederse, oğlumu 05.08.2020 de doğurmuştum kızımıda 08.05.2024 de doğuracağım bakalım, heyecanlıyım 😄😄🤷🏽♀️
ZeynepDuru17 Cnuryasar özel değilse neden mecburi acaba sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin rabbim
Cnuryasar ZeynepDuru17 genital bölgemde yani doğum yolumda enfeksiyon var geçmeyen doktorum riske atmak istemedi. Ki keza bende sonrasında bebek için akciğer nefes problemi yaşanabilir diye
Cnuryasar Cnuryasar ZeynepDuru17 8 aydır geçmeyen bir enfeksiyonum var her ay fitil antibiyotik kullandım 10-15 gün geçse 1 ay yine tekrarladı ve artıyor azalıyor dengesiz bir durum yani doğuma da çok az kaldığı için doktor risketmek istemedi
ZeynepDuru17 ipeklinaismom maşallah bişey kalmamış sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin rabbim 😍
ZeynepDuru17 biranneikievlat kızım 16 Mayıs ta doğurdum oğlum olcak rabbim nasip ederse inşallah oda 16 Mayıs gözüküyor bende 5 Mayıs doğdum 🤣❤️
Kdrozdmr3455 ZeynepDuru17 Bende 16 Mayıs doğum yapmayi planlıyorum sezeryan olduğu için o günü düşünmüştük😊😊
biranneikievlat ZeynepDuru17 Ne kadar güzel denk gelmiş valla maşaAllah, Rabbim sağlıkla kavuştursun 🌺
pnar1108 ipeklinaismom bizde de durumlar aynı😅 bayram sonuna kadar gelirse normal deneriz olmazsa 15 nisan sezaryenle alırız dedi
ZeynepDuru17 Cnuryasar ozaman riske atmaya gerek yok Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah