Cilginanne2bebeli68 Zeynomomy kese erkek kesesi benimde ikinci gebelik 14+4de devlet %70 erkek dedi ki şayet erkekse benim de kese boyleydi fasulye gibi
Ezgi49_ huysuz__ cnm ne sorcam sana 15 haftada gitsem acaba kesin sonuç verirler mi cinsiyet için yoksa bekleyeyim mi
Zehra385 Zeynomomy cnm benm kizimin uktrasyon fotosuna benziyor ins erkektir ama bende ikinciye 9 haftalik hamileyim haliyle erkek istiyor insan seni cok iyi anliyorum bende kiz hsediyorum benmkimi ins erkek olur ikimizinde ne diyelm:)
Merve_3351 Zehra385 ins erkektir ama bende ikinciye 9 haftalik hamileyim haliyle erkek istiyor insan NEDEN? Haliyle demeni anlamdım
Mzzz Bana 12. Haftada kız demişti gerçekten kızdı yani iyi bir doktorsa biliyorlar kemik yapısından duruşundan birde doktora değilde buradakilere güvenmende beni şaşirtti 🤗🤗🤗 yinede haftan küçük bu haftalarda değişen olabiliyor
Zeynomomy Mzzz baktığı süre çok kısaydı toplamda 3 dakika ikili tarama yaptı o arada cinsiyeti söyledi çok hızlı bir şekilde baktı. O yüzden emin olamadım 🙄
Zehra385 Merve_3351 İnsanin bir oglu varsa kiz istemesi dogal kizi da varsa oglan istemesi normal haliyleden kastim bu.Yanlis anlasilsin istemem erkekci tavirlarida sevmem dunyalar guzeli bir kizim var cok sukur bin sukur…Onemli olan sey saglik elbette
annesininballisi Zeynomomy banada ikili taramada kıza benziyo %60/70 falan dedi. 16. Haftamda kesinlikle erkek dedi değişebilir canım beklr biraz daha
Mzzz Zeynomomy değişebilir tabi benim doktorumda toplasan o kadar bakmıştır sanırım onlar yapısından falan tahmin ediliyorlar ama adı üstünde tahmin degisebilir 16. Haftada netlesir
huysuz__ Ezgi49_ bacaklarını kapatıp saklamazsa net öğrenirsin canım artık cinsel organları ayırt edilecek düzeyde