Gulluuuuu Cagla0120 evet bende aynısını düşünüyorum 29 yaşındayım yeni hamile kaldım Allahın izniyle ikinciye de istiyoruz bizde çok geçmeden yapalım dedik
Esrasnyz23 Koalams bende evlendikten 3 ay sonra oldu planlı değildi 1 sene sonra düşünüyorduk ama arkadaşımın gazabına uğradım döngü var dedi tutmaz dedi bende anlamam döngüden ilk defa döngüye uyayım tutmaz dedim ama ilk seferde tuttu şok oldum kabullenemedim ilk zamanlar ama sonradan alıştım bazen hamile olduğumu unutuyorum bilmiyorum birtek bende mi var bu durum
ozkangulkilic Koalams bir iki sene kesinlikle çocuk yok dedikten sonra ilk geceden hamile kalan ben 😂🥹 demek ki büyük konuşmamak lazım çok şükür diyelim
Zeynep_Balin Koalams inanın hiç anlamadık neden öyle olduğunu 9 haftalık olması gerekiyordu bebeğimizin ama 7.haftada ölmüştü karnımda 20 gün falan hiç bilmediğim halde ölü bi bebek taşımışım öğrensiğimde çok üzüldüm çok ağladım kısmet dedik
Umaycanb Dilara_0 Dilara_0 ben 3. Yılımda hamile kaldım iyi ki hemen olmadı diyorum iki kişilik hayat da çok güzeldi gezdik tozduk konserler tatiller herşeyi doya doya yaşadıktan sonra çocuk daha iyi bence
busssbusss İlk 2 sene gezelim tozalım dedik, ama 1,5 sene dolunca çocuk isteği hasıl oldu 😂 2. senemizde nasip oldu çok şükür. 24 haftalığız şu an da :)
pamuk34_ Koalams bende 3 ay sonra hamile kaldım erken olduğunu düşünüyordum ama ya olmasaydı insanlar olsun diye o kadar tedavi görüyor uzun yıllar bekliyor o yüzden ben hiç üzülmedim hayırlısı ile kucağımızada almak nasip olsun inşallah canım benim
Evrmmm Dilara_0 1 yıllll sonraaa aynı düşüncelerrr bendede varr ama bebişin varlığını bilmekde bi başka güzellll
Semanurr0 Koalams 2 ay sonra kaldım şuan 4 buçuk aylık iyi ki olmuş bebeğim ama tabi ki çoğu şeyden kısıtlıyosun kendini ne giyeceğine kadar belki biraz daha büyüdüğünde iyi ki erken olmuş diyeceğim bilemeyiz ama şunu söyleyebilirim ki evlat herşey mutsuzken bile huzur verebilecek tek şey 😊🥹
cLearQueen 3 yil sonra hamile kaldim kurtaj olmak zorunda kaldım. Simdi 5.yılımızdayız yeni hamileyim. İlk gebelik aşılamayla olmuştu. Bu ise tüp bebek.. yaşım da 32. Herkesin sınavı farklı bu hayatta
Meyranas Koalams ilk geceden hamile kaldım vala hiç öyle düşünmedim çünkü bi arkadaş geliyor diye sevindim evde tek kalmicam hani çok şükür doğum yaptım eşim çocuktan önce neyse çocuktan sonrada o oldu gezmemiz tozmamız kısıtlanmadı oğlum 2 yaşına gircek tekrar hamileyim oda hemen hemen evlilik yıldönümüme denk gelcek sanırım doğması bu kişiden kişiye de değişebiliyor bazı eşler doğum yaptıktan sonra evden soğuyor eşle aynı yatakta yatmamalar dışarı tek çıkmalar hani bekarmış gibi tavırları oluyor burda çok gördüm postlarda evlendikten sonra herşeyi değişen boşanan bile vardı
emineee02 Koalams kesinlikle öyle düşünme 🤲🏻 böyle mucizevi biseyi yaşadığın için şükret… keşke bende ilk evlendiğimde asla asla korunmasaydım süreç daha sonra daha da zorlaşıyor 🥹🩷 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻
Ebruarss Koalams iki ay sonra hamile kaldım hiç pişman değilim çocuk çok istiyordum ama biraz bekleseydim de herşey otursaydi diyorum bazen
Julide92 Koalams 2 aylık evliyken bir aylık hamile kaldığımı öğrendim. 1 aylık evliyle adet oldum birdaha olmadım 😂 kuzen dedi ki halayda mı hamile kaldın 😒