Zeyyno_ Koalams İnsan tabi Bazen dio biraz dha mi bekleseydik diye ama bı yandan ilk zamanlar insan tek başına canı sıkılıyor o yüzden hem gezip hem bebisle büyümek DHA güzel bence 🥰🥰
Koalams Zeyyno_ işte insan bilmediği için aklına herşey geliyor Allah hep güzel günler göstersin inşallah 🥹🙏🏻
1prensesannesi__ Koalams 27 olcam kızım 8 yaşında ben 2. Bebegime hamileyim atlattim zor zamanları cok şükür 🥰
Tugce0526 Koalams 3 sene sonra oldu üniversite okuduğum için ama okul olmasaydı hemen yapardım yaş ilerledikçe bebekle uğraşamazsın bence yaş gençken olması daha iyi bence
Eslem2112 Koalams 2 yıl sonra ve iyiki öyle olmuş diyorum zaten ilk yıl biz istemedik ikinci yıl istemeye başladık çok şükür şuan iki çocuğum bu sefer de pes pese oldu biraz 😂😂biri iki yaşında biri 26 günlük
Melikeergunbedir Koalams ama bazen çok erken oldu biraz baş başa evliliğin tadını çıkarabilirdik diye düşünüyorum bazen 🥲
Cagla0120 3 ay sonra birlikte karar verip adım attık Allah da nasip etti . 30 yaşındayız yaşımız daha çok geçmeden çocuk olmalı bence . Çünkü bayanlar olarak hassas duygulara sahibiz ve çabuk yıpranıyoruz.
Gulluuuuu Cagla0120 evet bende aynısını düşünüyorum 29 yaşındayım yeni hamile kaldım Allahın izniyle ikinciye de istiyoruz bizde çok geçmeden yapalım dedik
Dilara_0 Koalams valla hapı kullanmayı unutup kalan var, spiral takılı olsa da kalan var, prezervatif kullanıp kalan birçok kişi var ne yapacağız bundan sonra sanırım hepsini uygularız 😅 Güzel duan için teşekkür ederiz teyzesii ❤️🥰
yeni-annelik Dilara_0 bende doğumdan sonra nasıl korunacağımı düşünüyorum açıkçası çocuğumun yalnız kalmasını istemem kardeşi olsun tabi ama hemen olmasını istemiyorum burda ne yaparsa yapsın hamile kalan anneler gördüm çok korkuyorum bende
sagratyaha Koalams ben bi ay sonra hamile kaldım ve daha 22 yaşındaydım.. hiç pişman değilim çok çok mutluyum bu durumdan. kızım şuan 20 aylık ve 13 14 şehir gezdik birlikte:) 2.5 yıllık evliyiz ve şimdi oğlumuzu kucağımıza almamıza iki hafta kaldı🥹💞 sonsuz şükür🤲🏻
Gulluuuuu Koalams 2 ay sonra kaldım erken demiyorum pek ikimizde 29 yaşındayız bir sene nişanlı kaldık hamile olmama rağmen halen geziyoruz çocuklada gezip kamp yapmayı düşünüyoruz o yüzden çok sıkıntı yapmadık