Bussr Ferrum kan ilacini nasıl kullanıyorsunuz kizlar.bir sürü ilaç kullanıyorum çok canım sıkılıyo artik
Zeyyno_ Bussr Bana da yeni kan ilacı verdiler ama kendim bı tane markannkini istedim ilk gebeligimde vermişlerdi bana iyi gelmişti onu kullanıyorum 3gundur decavit felan içemiyorum zaten midemi bulandırıyor o koca koca haplar
Anonimoo Bussr günde bir kere aç karnına içiyorum kabızlık yapmaması için de hemen üzerine meyve yiyorum havuç yada elma
Yusragezer Kullanmıyorum bana da verdi doktor bir kaç gün kullandım afedersin kabızlıktan öldüm bıraktım
Yusragezer Bussr bıraktıktan iki hafta sonra söyleme şansım oldu o sürede bir su bardağı ılık suya iki tatlı kaşığı pekmez koyup karıştırıp içtim her gün bir bardak doktora söyleyince test yaptı bu şekilde devam edersen kullanmana gerek yok dedi bana
Beybitooo Bussr sabah akşam kullanıyorum kullandıktan sonra yumurta çay kahve süt ürünleri kullanmayın 1 2 saat kabızlık yaptığı için sürekli kuru kayısı tüketiyorum bi tane içiyordum doktor 2 ye çıkardı doğumda kan lazım oluyor dedi kesin için yani
miavega Yusragezer merhaba, günün hangi saat diliminde yapıyorsunuz bu karışımı? Ben de denemek istiyorum da.
123456789000 Yusragezer bende ferrum hap kullanıyorum sabah akşam tok karnına dedi doktorum size aç mı dediler
Yusragezer miavega genelde sabah kahvaltıdan önce kullandım gerçekten çok iyi geldi bana bir kaç arkadaşım daha denedi hepside olumlu sonuç aldı
Yaren3442 Bussr canım banada kabız yaptı ben özel olarak Solgar gentle iron demir ilacı aldım çok iyi hiç kabız yapmadı kan değerlerimide duzeltti
Seda9507 Bussr banada verdi sizinle aynıyım bir sürü ilaç vs kullandığım için içmek istemiyorum bazen arada içiyorum. Magnezyum, progesteron, kolsin, d vitamini artık yetişemiyorum 🤷
Bussr Seda9507 içemedim ferrum ilacını bende bırakmıştım.dun doktor kontrolüm vardı, ferrumun tek içimlik surubu var ondan verdi günde bir tane o rahatlattı tadida kötü değil beklediğimden iyi,sizde doktora söyleyin buna başlatsin çünkü Bi haptan kurtulmuş olursunuz benim gibi:)
123456789000 Seda9507 ooo bende bir ton ilaç kullanıyorum canım çok korkuyorum zararı olur diye ama mecbur içiyorum doktorların bildiği vardır diye
123456789000 Seda9507 başlarda progestan iğne ve fitil aynı anda kullandım sonrasında d colefor, magvital, levetron 50, ferrum arada kullandığım başka ilaçlarda oldu
iremd-1798 Bussr bende sabah akşam uzun süredir kullanıyorum doktor doğuma kadar devam dedi ☺️ sabah kahvaltıdan 1 saat önce içiyorum bir de akşam yemeğinden 1 saat önce ☺️ kullanmadan önce bir saat ve sonra bir saat bir şey yiyip içmiyorum kabız hiç olmadım hatta ben bu ilaçla kilo verdim sadece bebeğim kilo alıyor ☺️