Ipek38 Arkadaşlar pazar sabahı yatışım yapılacak 40+7 oluyorum kendi sancım olmadığı için suni sancıyla doğuracam hayırlısıyla doktor öyle uygun gördü ama sormayı unuttum doğuma aç karnına mı girmem gerekiyor yoksa tok mu olmam gerekiyor bilgisi olan varsa cevap verebilir mi?
nurcan05 Ipek38 acilmanız var mı peki bazı anneler açılma olmadan suni verilmez diyordu benimde 40+4 bayramdan sonra kontrolüm şu anda 39+2 bekliyorum kızım gelirse
CokCahilsinKeskeOlsen Ipek38 benim doktorum sabah kahvaltı yap gel dedi doğum anında da ebeler yemek mi yedin diyip şok olmustu 🤣 dedim doktorum ye gel dedi napayım demiştim🤣 telefon hattı varsa mutlaka sorun bazı suni alanlara geceden yemeği kes diyen de var
LamiyaCetinkaya Ipek38 Doktor özellikle birşey demediyse tok gidin derim. Kaç saat sancı çekileceği önceden belli olmuyor, o sırada da doğru düzgün birşey yiyip icemiyor insan, aç kalmayın güç lazım olacak doğumda
CokCahilsinKeskeOlsen nurcan05 açılma olsun olmasın suni verilir. Benim yoktu ama çok şükür doğum anında o kadar hızlı oldu ki acilmam damarlarim şişmişti sumiyi bile tam alamadım o halde 4.5 saatte doğurdum
Ipek38 nurcan05 açılmam yok sancım ağrım hiçbişey yok doktor direk gel suni vereceğiz dedi normal doğuma uygun olduğum için tabi o sıra olaylar nasıl gelişir bilmiyorum şehir hastanesinde doğum yapacam
Barabar Glskrn Allah sağlıklı hayırlı kısa kolay bir doğum nasıp etsin. Bende dün sezaryen doğum yaptım bir sürü korkum endişem vardı çok şükür geride kaldılar sizde de öyle olacak olumlu düşünün korkmayın yapabilirsiniz 🌸
Ipek38 CokCahilsinKeskeOlsen maalesef özel olmadığı için doktorla bizzat iletişime geçeceğim bir numara yok
xhbgns Ipek38 Kesin normal doğum olacaksa tok git ama komplikasyonları da göz önünde bulundurmak gerek bence ben olsam tok gitmezdim (aç gittim mesela bir gece önce yemiştim sabah suyum gelmişti benim su bile içmeden gitmiştim ne olur ne olmaz diye) Mesela şu an ye ama sabah yeme bence doktor zaten durumuna göre ye ya da yeme der hastanede
Temmuzmucizesi26 Ipek38 valla yakın arkadaşım doğuma gitmeden sancısı başladığı anda anladı duş aldı karnını doyurdu bir güzel gitti. O an zaten güce ihtiyacınız olacak karnınızı doyurun bence
xhbgns Temmuzmucizesi26 Sezaryene alınmanız gerekirse eğer anestezi olarak mıydı neyden tam emin değilim tok olmamanız gerekiyor bir gece önceden yemenin kesilmesi gerekiyor o yüzden allah korusun acil alınma gibi bir durum olursa o açlık saatini bekleyebilirler o yüzden Bazı doktorlar bu arada sezaryende bile yediriyor ama bence doktorunuza sorun en iyi o yönlendirir sizi bu arada normal doğum enerjisi için tok olmak da gerçekten önemli ama iki durumu da düşünmek gerek bence Inşallah su gibi doğumunuz olur tek nefeste pıt diye doğuverir
nurcan05 CokCahilsinKeskeOlsen benimde bayramdan sonraki hafta kontrolüm 40+4 bakalım ne diyecek içimi rahatlattiniz ama Allah razı olsun
CokCahilsinKeskeOlsen nurcan05 ne demek sormak istediğiniz birşey olursa istediğinizi sorabilirsiniz. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
nurcan05 CokCahilsinKeskeOlsen Amin inşallah o kadar bekleyipte sezeryan olur mu diyede korkuyorum ilk bebeğim olacak
CokCahilsinKeskeOlsen nurcan05 Doğum anında herhangi bir sorun yaşanmazsa açılma da ilerlerse sorun olmaz kendinizi stres ettirmeyin inşallah herşey yolunda ilerleyecektir.
nurcan05 CokCahilsinKeskeOlsen bu mübarek gecede Rabbim her şeyi gönlünüze göre versin inşallah Allah razı olsun sizden 🤲🙏❤️
CokCahilsinKeskeOlsen nurcan05 Ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana sağlıkla gelsin minik ♥️♥️