ebrarmom08 ben çok fazla yeme düzenimi değiştirmesem kendimi çok zorlamasamda sağlıksız paketli gıdalar abur cuburlardan uzak durmaya çalıştım. Su konusunda aşırı içebilen biri değilim mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışsam da çok fazla içebildiğimi düşünmüyorum bebeğimin suyu vs konusunda bi sıkıntı yaşamadım sonuçta her insanın bünyesi farklı. Herkes birşey diyor ağzı olan konuşuyor ama insanın da alışkanlıkları var ve kimse zaten bebeğini senden daha iyi düşünemez. Kendimizi şartlayıp kasıp hamileliğimizi mutsuz bi şekilde geçirmek de mantıklı gelmiyor. Acıkma konusu son haftalara doğru artıyor zaten sonra kendiliğinden iştahın artıyor. Zararlı şeylerden uzak durup yararlı şeyleri mümkün olduğunca tüketmek maksat evet. Ama bence kesinlikle kendini stese sokacak şekilde değil. 🤷🏼♀️ 39 haftamızdayız şu anda gelişim iyi çok şükür. Fakat benim vitaminleri yemiş bitirmiş bizimki 😍 helali hoş olsun. İşte o sağlıklı şeyleri yemeyince de annenin iliğini sömürüyor bebişlerimiz. Ara ara kan testleriyle baktırmak lazım zaten doktorlar da istiyor. Allah ne verdiyse bazen vitamin ilaçları bazen yediğimiz gıdalarla dengelemeye çalışıyoruz ☺️