Denizannesiii 41 haftaya girdik bugün. Ve yarın doktorum suni sancıyla doğumu başlatmaya karar verdi. Suni sancıyla doğum yapanlar fikir verebilir misiniz ? Dualarınızı da eksik etmeyinn.. herkesin inşallah kolay bir doğum olur..
Senaae Denizannesiii canım bende yarın suni sancıyla Doğum yapıcam allah yardımcımız olsun inşallah ☺️
Cismmpoyraz48 Denizannesiii ilk hamileligimde Suni sanci ile 41.Haftada 3 buçuk saat sancı çekerek yaptım inşallah sizinde hızlı ve kolay geçer 😊
Denizannesiii Glcdmrdmr epidural almayı düşünüyorum evet. Ama belimde bebeklikten kalmda bir sorun var yapılabilir dediler ama yaptırmayı düşünüyorum tabi.
fitmom Denizannesiii Senaae sevgili anneler doktorumuzla konuşup 38. Veya 39. haftada sunni sancı talep edebiliyor muyuz ? Normal doğum yapmak istiyorum fakat böyle istenilen zamanda alınabiliyor mu diye merak ettim 🤔
Denizannesiii Cismmpoyraz48 Aminn insalalh cok çabuk ilerler acilmam falan sizinki gibi cabuk olur insallahh 🙏🙏😊
Senaae fitmom ben 40 haftalığım önceki haftalarda bende istemiştim ama mümkün olmadığını söyledi şimdide haftamı doldurdugum için doğumu baslatıcak
reinamm fitmom yok canm. Günü geçmiş gebeliklerde oluyor genellikle. Açılman vardır ama bebek gelmiyordur o zaman suni verilir çoğunlukla. Ekstrem durumlarda var tabiki. 🙄 günü dolmamş çocuğu zorla doğurtmanın bir anlamı yok bence😬
aysess karahanzynep benimde öyle canım ya 38+3 , hiç sancı çıkmıyor bu haftadan umutluydum ama bu hafta gelmeyecek herhalde bebiş
Denizannesiii reinamm amin insalalhh. Doktorum bakmadı doğum günü bakacağını söyledi acilmama. Yarin bakicak 🙏
fitmom reinamm yaaa doğru 😂 Nasıl böyle bi soru sorma gafletinde bulundum acaba. Sezeryen var ille erken doğurmak isteyenlere 🙈
Denizannesiii Denizannesiii acilmama bakmadi ama suan 41 haftalik olduk ve hic sancim vs yoktu suyum nisan gelmedi kendi sancimin gelmesini bekledi. O yuzden suniyle baslama kararı aldı
E23ww Denizannesiii canim agri esigine gore coo degisiyo dogum sureci benim 9da taktilar aksam 6da dogum yaptim son 4 saat siddetli agri cektim sancim geldikce derin nefes aliyodum o sureyi rahat gecirmeye calistim yani sanci gittikcede uyuyodum😂😂