mer Betyy vallaha sola yatiyorum dedim yastik koyum harika dedi sag yatma demedi . Yani oyle bisey demedi ama sag donunce sola donuykrum uyku seyiyle donuyorum geri hemen soluma yastik koyuyorum bacagimin araya gunduzde 1 2 saat sol gene uyuyoruz .
Betyy mer bebeğin geriden gelmiyor demi cnm günü gününe geliyorsa gelişim problemi yoksa. Cok kendini zorlama nasıl rahatsan öyle uyu. Tek tarafa sabaha kadar yatmak işkence gibi geldi bana
Sedalii busrakorayeymen aynen bende soluma yattığımda daha çok ağrım oluyo hep sağ tarafıma yatıyorumm 😊
Betyy Turna benimde aynı cnm kemiklerim ağrıyor :) doğumdan sonra tek hayalim yüz üstü deliksiz bi uyku çekmek ☺️😍😍 Allah bebişlerimize sağlık versin 🙌
Turna Betyy aynen yüz üstü uyumaya hasret kaldık 😁 amin canım insallah tek sağlıklı doğsunlar da cekelim yapacak bisey yok
Yalinn8 mer ben de bacak arasi dahil 5 yastikla yatiyorum yine de cok rahat diil. Iste kafanin bu konuda rahat olmadigini anladigim icin diyorum zaten, rahat ol ve nasil sola yatiyorsan saga da yat, sorun yok, bölme uykunu😉
mer Yalinn8 Anladm ama rahat edemiyrm genede hemen donuyorum yastikla yatiyorum kucuk bi yastik koyuyorum oyle.
mer Betyy yok cok sukur geriden gelmiyot ama uygulamada 28 haftaliksak ulstora sonra 28+5 gidiyorum oyle ama bi sikinti yok kucuk yastik koyup yatiyorum iste soluma aradq sagima kayiyinca soluma donuyorum oyle
Gmzcngi mer canım iyi değilmiş sağa yatmak ben sürekli yatıyordum hep solda rahat edemiyordum ama baskıdan dolayı sağ böbreğimde büyüme olmuş dikkatli ol😕
mrshavva mer ben solak olduğum için sol tarafıma yatamıyordum hep sağ tarafa doğru yatıyordum doktorcumda sıkıntı yok diyince bol bol yattım gerçi son haftalar iki tarafa da yatamıyorsun ya neyse 🙄
AygyulSina mer sag sol sirt her turlu yatiyorum eger ben rahatsam bebegimde rahat. Zaten rahatsiz olunca uyandiriyor. O yuzden cok kasmaya gerek yok nasil rahatsan oyle yat
gevezeyazar1 mer ben pek inanmıyorum bu duruma sonuçta kontrole gittiğinde sırt üstü yatıyosun kalp atışı olsun kordondan giden kan olsun doktor herşeye bakıyo ve kordondan giden kan gayet güzel akıyo sırt üstü yattığın haldede bi tek sıkıntı bebek büyüdüğünde bel ağrısı yapıyo uzun süre yatınca ben bi tek yüz üstü yatmıyorum
Turna mer tabiki sagada yatıyorum canım mümkün değil hep solda uyumak gece ağrılar giriyo zaten kalçadan bacaktan mahvediyor bazen uyanıyorum sırt ustuyum ne kadar dikkat etsekte işte sağ sol idare edecez 😁
Dyg34 mer ne tarafa rahat yatıyorsan o tarafa yat kaç haftalıksın bilmiyorum ama zaten istesende son aylar sol tarafından başka tarafa yatamıcaksın nefes darlıgı oluyor yuz ustu harici istedigin tarafa yatabilirsin bunuda bana riskli gebelik uzmanı söyledi en birinci agız yani 36 haftadayım degil yatmak sağ dönüp kalkmak için bile yapamıyorum hemen karnım acıo
Zeynepmeyra mer canım sola yatmak için önemli zaman dilimine girmişsin biraz daha özen göstermeye çalış. Doktorum bana, sağa yatinca bebeğin kalp atışının zayifladugini söyledi. Ayrıca benim böbreğimde de büyüme başladı Bebek sağ tarafa baskı yapınca iç organlar daha çok sıkışırmış. Elbette hiç kipirdamadan sola yatilmiyor ben de sağa dönüyorum zaman zaman ama kendimi bildiğimde tekrar sola dönüyorum bu geçici bi süreç doğumdan sonra istediğin yöne yatarsin ☺
mer Zeynepmeyra aynen sola yatiyorum ama sag yatiyorum snra hemen sola donuyorum uyku sersebiyle oyle yani . Hayirlisi olsun yastik koyup
Nursen21 mer hepimiz öyleyiz galiba 🥰 Bende biraz döneyim diyorum 5-10 dk sonra vicdan yapıp dönüyorum sonra birdaha falan derken artık nasıl uyursam 🤰🏻
istkizannesi mer youtube tan Kağan Kocatepe’yi dinleyin. Sorun yok diyor. Hatta gece kalkıp düzelten eşler varmış bunlar gereksiz diyor👍🏼
Zbyde mer 34 haftalık bende sol tarafima yatamıyorum kalp çarpıntım oluyor hep sağ tarafa yattım şuana kadar ne bebekte nede bende sıkıntı yok cok sukur .
Selim_Alparslan mer ben yatıyorum mecbur çünkü sol tarafım kalçalarım uyuşuyor artık sol tarafa yatmaktan . Artık bilinçli sağ tarafa yatıyorum hatta bazen sırt üstü uyanık buluyorum kendimi . Sol tarafa yatmak daha sağlıklı evet ama bu kadar kasmamak gerek bence