Lavinya21 Ruveyda_gndz evett bende hâlâ buralara alişamadim açıkçası Anadolu tarafını hiç bir yere değişmem bende orayı çok seviyorum
glsahbaydemir Ruveyda_gndz Avcılar Anadolu hastanesinde Özcan bey var ona gidiyorum 850 TL muayene ücreti.
Dilan3462 Lavinya21 5 sene öncr kuzenlerim özcan beyde doğum yaptı. Adam doğuma girerken tırnakları benden uzundu ve şahsen biz memnun kalmadık
Lavinya21 Dilan3462 vala benim eşimin nerdeyse bütün ailesi onun yanında doğum yapmış hepsi çok memnun hem muayenede ki hem doğum sonrası ilgisi çok güzel diyorlar bende muayene için gidiyorum gayet iyi ama bilemem tabi
Dilan3462 Ruveyda_gndz ben beylikdüzü medihaus hastanesine gidiyorum dr aynur hanıma 650 muayenesi normal doğum 8.800 demişti ama ağustos doğumun zamlanıt o zamana kadar dedi
Metar Ruveyda_gndz ne tarafta oturuyorsunuz Esenler güney muayene Songül hanım 600 tl normal doğum 7000 sezaryen 10.000 tl
3_oglan_annesi Nes7616 Dayıoğlu kadın doğuma bakmıyor sanıyordum iyimis sadece muane yapıyor dimi rumelide uygnmus tabide işte sigortasız yüksek oluyo
Larin34- Ruveyda_gndz esenyurt etik life cihan bey mukemmel bi doktor kafa dengi bilgili paniksiz 550 lira muayne ucreti dogum ne kadr bilmiyorum
isilaybestee Ruveyda_gndz bende esenyurtta oturuyorum Bahçelievler Medipole gittim doğumumu orda yaptım şubat ayında sezeryan 24.500 tl idi
asel-yasarrr Ruveyda_gndz Medipol Bahçelievler muhabbet hanıma gidiyorum muayene 900 doğum sezeryan 24.500
isilaybestee asel-yasarrr Necla Ülker çok memnun kaldım çok sıcak kanlı bir doktor süreçte çok yardımcı oldu
asel-yasarrr isilaybestee bende muhabbet hanıma takipliyim memnunum şuanda doğumum da yaklaştı gün alıcaz nasipse doğum nasıl geçti peki odalar nasıl
isilaybestee asel-yasarrr ben çok memnun kaldım normal doğum yaptım ldrp odası almıştık hediye gayet güzeldi ama normal odaları nasıl onu bilmiyorum maalesef
isilaybestee asel-yasarrr 6.000 tl idi şubatta ama sezaryen olacaksanız ldrp odası biraz gereksiz oluyor çünkü yine doğum için ameliyathaneye alacaklar sadece doğum öncesi süreç içinde gereksiz bir ödeme bence
asel-yasarrr isilaybestee yok arkadaşım için sormuştum o normal düşünüyor fa orda normal doğum ücretine ek 6 bin değil mi