Lavinya21 Ruveyda_gndz avcılar Anadolu hastanesine Özcan hocaya gidiyorum muayene 850₺ çok mükemmel ilgili bir doktor
Hazalamasi Ruveyda_gndz Gültepe avicenna hastanesine gidiyorum hatice hanıma 800 tl muayne ücreti zorunlu sezeryan 19 bin tl sanırım
glsahbaydemir Ruveyda_gndz Avcılar Anadolu hastanesinde Özcan bey var ona gidiyorum 850 TL muayene ücreti.
Dilan3462 Lavinya21 5 sene öncr kuzenlerim özcan beyde doğum yaptı. Adam doğuma girerken tırnakları benden uzundu ve şahsen biz memnun kalmadık
Lavinya21 Ruveyda_gndz inanın ne desem yalan olur yani en son ocakta aradım yanlış hatırlamıyorsam sezeryan 17 18 falan demişti normalde 14 tü sanırım hatırlamıyorum tam olarak ama
Ruveyda_gndz Lavinya21 anladım bende esenyurtta oturuyorum Güzelyurt da medilife hastanesi var ordada 17 bin tl dediler hastane nasıldır bilmiyorum ama .
Lavinya21 Ruveyda_gndz bende Esenyurtta oturuyorum özel olarak sadece avcılar Anadoluya gidiyorum muayene için ama doğum ücreti pahalı olmuştur diye düşünüyorum o yüzden cam sakura yada kanuniye gidebilirim doğum için
Ruveyda_gndz Lavinya21 hadi ya neresinde otu ruyorsun evet ya çok pahalı gerçekten bende devlette yapmaya korkuyorum seseryan olacağım için bakalım hayırlısı ya
Lavinya21 Ruveyda_gndz vala benim ilk gebelik kısaca doğurmaktan korkuyorum desem daha iyi olur 😂 Turgut Özalda Torium AVM arkasında oturuyorum sen
Ruveyda_gndz Lavinya21 hahahaha ilk doğum ya ondan korkma Allahın izniyle atlatırsın inşallah ben mehterçeşmedeyim
Lavinya21 Ruveyda_gndz orası neresi hiç bilmiyorum ya daha yeni evliyim henüz alışamadım buralara 😂 bilmiyorum vala doğumdan bahsedince bile ayaklarım uyuşuyor nasıl doğum yaparım hiçbir fikrim yok 🤷
Ruveyda_gndz Lavinya21 hadi ya nereden geldin ki buraya bende 3 ay oldu Ankara’da yaşıyordum İstanbul’a taşındım
Ruveyda_gndz Lavinya21 en güzel yeri bırakıp gelmişsin :) haklısın alışamamakla bende orayı seviyorum Anadolu buraya göre daha sakin ve güzel
Lavinya21 Ruveyda_gndz evett bende hâlâ buralara alişamadim açıkçası Anadolu tarafını hiç bir yere değişmem bende orayı çok seviyorum