Sadeceanne2 Zeyasln bu markayı seçmenizde ki en büyük etmen ne oldu balık yağı başlamayı düşünüyorum. Balık tüketimi yapamıyorum 🥴🥴zaten zamanı da geçti balığın takviye şeklinde alayım en azından
Zeyasln Sadeceanne2 arkadaşım kullanıyordu aldım çok sevmedim dün ocen mumy markasını aldırdım açıkçası düzenli kullanmıyorum 7 aylık oldu 1 paket kullanmadım henüz
Sadeceanne2 eylulmucizem_ tabiki Bu şekilde. Ben 350 ml kadar suya katıp içiyor um çok güzel oluyor tadı
Sadeceanne2 Melisdila tadı nasıl 🥴🥴🥴 benim ilaç ile ilgili çok kötü anılarım var çocukluktan 🥴🥴🥴 her ilacı içemiyorum midem çok kötü oluyor (bayramda açılmış vitamin ilacını şeker sanıp kırıp yemeye yeltenmiştim ki 🥴🥴🥴🤮🤮pil gibi idi tadı o gün bu gündür ilaçlar la aram pek iyi değil )
Melisdila Sadeceanne2 hafif kokusu var ama tad yok ve diğer vitaminlere göre boyutuda küçük bende hap kullanamadıgım için çok seçiciyim ama bunu kolay kullanıyorum memnunum
Sadeceanne2 Melisdila çok teşekkür ederim devletin karşılamadığı bir ilaç sanırım ne kadara almıştınız ve kaç adet oluyor içinde onu da öğrene bilir miyim
Aerithma Sadeceanne2 ferrum ve elenatal kullanıyorum şimdilik. 29.haftadayım bu hafta kan tahlillerim yenilenecek.
Melisdila Sadeceanne2 evet cnm özel ocean mumy ismi happy yazılmış hazır mesaj gitmiş kusura bakma internetten aldım 30 kapsül hergün bitane