Sadeceanne2 Kan ilacı (ferrum tüp şeklinde ) Hergün D vitamini (devit 3 kapsül şeklinde ) 3 günde 1 Coraspirin günde 1 tane Magnezyum şase suyun içine günde 1 tane Size başka başlanan takviyeler nelerdir?
Sadeceanne2 Zeyasln bu markayı seçmenizde ki en büyük etmen ne oldu balık yağı başlamayı düşünüyorum. Balık tüketimi yapamıyorum 🥴🥴zaten zamanı da geçti balığın takviye şeklinde alayım en azından
DenizRoni Magosit,coledon dvit,gyno ferro sanol demir ilacı bu demir ilacını doktor yeni verdi kusma yaptı sizde de aynı yan etkiler oldu mu
Sadeceanne2 DenizRoni Kuzum magvital magnezyum kas ağrıları için verdi onun tadı limonlu soda gibi çok güzel. Ferrum da kan ilacı onun tadı da bögürtlenli gibi onu yazdırabilirsin istersen kan ilacı yerine Devit-3 jelatin küçük bir hap haftada 2 kez d vitamin i için oda hiç anlamıyorsun ne içtiğini bunları yazdırırsan aynı içeriği zaten ben daha güzel tadı mide bulandırmıyor
Hlimee Kan sulandırıcıyı ne zaman bırakmamız gerekiyor acaba. Benim kan da pıhtılaşma çıktı genetik testi yaptırdım da Aynı ilaçları kullanıyorum Demir hafta da 1 kez sadece
Sadeceanne2 Hlimee onun için daha bir şey söylemedi ama 34,36 da bıraktırır diye düşünüyorum benim ikili testte Papa değeri düşük çıktı 0,34 O yüzden başlandı midemin kabul etti ği kadar kullanmaya çalışıyorum çok midemi bulandırıyor