Melekkkkkkkkkkkk Kızlar karaciğer enzimlerim yükseliyor istanbuldayim enginarın iyi geldigini duydum ama buralarda bulamıyorum memleketinde enginar olan varmı acaba daha mevsimi değil dediler ama İzmir'de falan çıkmıştır belki 😔
Tugbabu5952 Melekkkkkkkkkkkk instgramda bir sayfa var izmirde hala organik olarak enginar yetiştirmeye devam ediyolarmıs ve kargo yapıyolarmıs tesadüfen görmüştüm eğerki bulursam sana buradan atarm
Hulyalp Melekkkkkkkkkkkk daha dun metro marketteydik canim konyadayim bu arada. Orda taze enginar vardi hatta dusundum de hamilelikte yenmiyodur belki diye vazgectim salatasini falan severim
gzmysn Melekkkkkkkkkkkk canim benimde yuksek cikti karaciger enzimlerim senin kac cikti ve doktor neden yukseldigine dair birsey soyledi mi
Melekkkkkkkkkkkk gzmysn 16 haftaligim ilk hamile kaldığımda sinirdaydi bu gece vücudumda CK kaşıntı oldu Perşembe randevum var muhtemelen yükseldi 😔
Melekkkkkkkkkkkk DerenMrt sinirdaydi başlarda 16 haftalık olduk ama bu gece CK kaşıntılı vardı muhtemelen yükseldi Perşembe randevum 😔
Baby00007 Melekkkkkkkkkkkk ben antalyadayım burda vardır sanırım eğer bulamazsanız ben gönderebilirim
Melekkkkkkkkkkkk Baby00007 CK teşekkür ederim 🙏 migroslara ve bakırköy pazarına bakayım bulamazsam isteyebilirm Allah razı olsun. 🤲
SevgibiR Bnmde başta çok yuksti Dr bana yapışmıştı ya her hafta doktorda yedim Allah'tan düştü de rahatim 200 den 30 a düşmüş daha bile çok dio 😂 ne kadar düştü senin haberin var mı Dr Dr😂 yağlı falan yeme yağsız yemek yiyin