D27777 Kayaskryky123 teşekkür ederim inşallah seninkide düzelir üç saatte bir içinde bulundukları sıvı değiştiği için bol sıvı tüketmemiz lazım. Korkma inşallah bişey olmaz bende yarın bakacağım duruma
07Tugce D27777 D27777 biz havuç suyuyla dengeledik meyve suyu sıkacağı yoksa eşiniz rendelesin suyunu sıksın tadına bakmadan şifa niyetine tüketin faydası oluyor
D27777 Kayaskryky123 daha gidemedim canım yarın doktorum yönlendirecek bakalım . Yine amniyon sıvısı azalan bir arkadaşımada yatış vermişler dün gece anlamadım özel diyemi yatırdılar çünkü devletin aciline gitmiş bol sıvı tüket deyip yollamışlar özele gitmiş yatış vermişler
littlechick D27777 merhaba son durumunuz nedir? Bende havuç suyu içiyorum kendi sıkma imkanınız varsa içine bir armut ya da kiwi koyun tadı inanılmaz güzel oluyor bana ablam bu şekilde yapıyor tadı gayet iyi oluyor
D27777 littlechick yarın doktorumun yönlendirmesiyle tekrar ultrasona gidcen canım fetal anomali taraması icin
littlechick D27777 bende normalde özel takipliyim ama benide büyük daha kapsamlı bi hastaneye yönlendirdiler çam sakurada yatıyorum şuan
D27777 littlechick suyun geldiğini nasıl anladın idrara çok sık çıkıyorm ben bir bardak içsem anında tuvaletteyim nasıl şu geldi yani birden aktimı