Melikecskn2303 svncgldgn özel Erciyes hastanesi gönül Erkan var muayene ücreti 1000 tl hüma hastanesi nagihan sarı var muayenesi 790 lira ikiside iyi doktor bilgili gittiklerim bunlar ama instagramda karşıma çıkan tekten hastanesi Özlem katırıcı heralde takip ediyorum çok iyi doktora benziyor degerlendirebilirsiniz geçmiş olsun
nisanela Melikecskn2303 bende bayram sonrası özlem hanıma gtmek istiyorum bakalım inş söylendiği gibi instda gördüğümüz gibi iyi bir doktordur mua ücretide 1000₺ imiş
isum nisanela hiç öyle biri değil, acayip ilgisizdi, bir şeyler geveledi ağzında, anlamadım bile, polikistik over var mı diyorum, var gibi öyle bir şeyler diyor, çok garipti, sanırım hamile olmadığım içindi bu alakasız tavır
nisanela isum allah allah çok şaşırdım gerçekten ya bi deneyip ilk mua sonrası karar vericem yada baska birini bulucam🥲🥲 kayseriyede yabancıyım kimsem yok tayinciyiz sorucağım kimsede yok deneme ynılma yöntemi yapıcam artık🤦🏼♀️
isum nisanela bende öyleydim daha 1,5 sene oldu geleli, denemek için ona gittim daha da gitmem parama yazık
Seac svncgldgn kayseride Dr için gitmediğimiz yar kalmadı arkadaşlarım felan baya araştırdık sonrasında herkesten aynı şeyi duyduk na kadar Dr iyi olursa olsun doğum sonrası çalışanlar ilgilenmiyolar paran ile rezil oluyorsun. Süper Dr lar var gerçekten ama doğum kadar doğumdan sonrası da önemli
svncgldgn Seac katılıyorum doğum ve sonrası önemli fakat şimdi şehir hastanesi de çok kötü durumda o yüzden birine gitmek durumundayım şehir Hastanesi’ne girmek istesem Suriyeli dolu, özellerde gittiğim doktor bana yeterli gelmedi şimdi de hastane değiştirmiş ve hasta alamıyorum diyro doğuma çoo az kaldı ortada kalmak istemiyorum en aznçından gidebileceğim birini bulabilirsem iyi olacak
leyla3838 Bir Gayserili olarak Bodruma gelin geldim🥹Doğumum Allah nasip ederse Eylül başı Gayseri de olacak.Aynur Simur a gittim bi kere muayene hem tanışayım fikir olsun istedim.İlgisi alakası harikaydı.Kuzenim de onda doğum yaptı.Çevremin önerileri Dünyam Hastanesi Aynur Simur ki doğumu ona düşünüyorum. Hüma Hastanesi Nagihan Sarı Hüma Hastanesi Cahid Gözüakça Tekten Hastanesi Ahmet Acar
ezgilibaby svncgldgn ben Özlem katırcıya gidiyorum çok memnunum haftalarımız da aynıymış çok sıcak kanlı ne zaman arasam mesaj atsam hemen dönüş yapar çok yoğun evet ama asla geçiştirmez ilgilenir tavsiye ederim. Sizin önceki doktorunuz kimdi
Seac svncgldgn bende aynı sizin fibi oldum sonrasında erkilet çocuk hastanesinde doğum yaptım ordaki Dr çok çok iyiydi ama doğumdan sonra hemşireler ilgisi çok yoktu Allahtan 2. Çocuk olduğundan tecrübe olunca çok zorlanmadım. Yoksa Dr ve ameliyathane gayet iyiydi. Özele gittim ordada ayrı Dr çok iyiydi ama çalışanlar suratsızdı bende o kadar para verip aynı muameleyi göreceksin devlete gideyim dedim. En iyi avantajı o erkilet çocuk hastanesi çok kalabalık olmuyor doğum servisi ziyaretçi sıkıntısına çıkarmıyorlar
petekceee Ben tekden hastanesi Ahmet Acer ‘e takipliyim çok memnunum başından beri süreçde beraberiz hastane muayene ücreti 1000 tl bu arada bence genel anlamda ortalama bir fiyat fazla değil belki size de fikir olur 👍🏻
-Nazli7- svncgldgn huma hastanessi ersad hoca kesinlikle harika bi insan. Muanesi ilgisi bilgisi ben çok memnun kalıyorum her ona gttigimde
Sultanholatt svncgldgn Hüma Cahit gozuakca kesinlikle harika bir doktor kızımı onda doğum yaptım Mükemmel ilgili aşırı kibar nazik ve her dediği çıkıyor kızımda down sendromu dediler ona.gittim öyle bişey yok dedi suyun bitmiş acil doğum dediler ona gittim bakti suyun gayet yeterli dedi doğuma girerrken baktı bebek 2730 Gr dedi 2720 doğdu Herşeyiyle mükemmel bı doktor boşluğu da yok diye biliyorum randevu bulup gidebilirsen anlarsın
svncgldgn Seac teşekkür ederim aklımda bulunsun bu alternatif de ama haftam artık baya ilerledi bir yere gidip ortada kalmamam lazım bazen doktorlar benim takipli hastam değilsin diyip doğuma vs olmayabiliyormuş bu hastanede sıra kolay bulunuyor mu biraz uzak bize ama
Seac svncgldgn yani düşünün ben 1 buçuk saatlık yoldan gidiyorum randevu ile gidiyordum sonra şehir hastanesi eşimi refakatçi olarak almayaçaklırını söyleyince 36. Haftada oraya gitmeye başlarım kıvanç bey var acıbademin Dr imiş devlete geçmiş ameliyatım 35 dk sürdü. Ayaklanmamda keza iyiydi ama doğumdan sonra ebeler gelip emzirmeye çalışın çocugu dedi öğlen arasına denk geldiği içinde emzirme görevlisi varmış öğleden sonra mecbur onu beklemek zorunda kaldık. Sıralıda hemen gittiğinizde bulmanız kolay şehir hastanesi gibi sabahın en erken saatinde gitmenize gerek bile yok
Bahce Merhaba kızlar, ben özlem hocadan memnun kalmadım. Ama bi arkadaşım onda dogum yaptı çok memnundu zaten onun tavsiyesi ile gitmiştim. İki düşüğümü onda yaptım. Tabiki bu allahtan doktor bir vesile ama yinede insan geri çekiliyor kötü deneyim sonrası. Şimdi Prof.Dr. Tuncay Özgüne gidiyorum. Şuana kadar memnunum. Hersey Allahtan. Sağlıklı gebelik sağlıklı doğum nasip etsin Allah.