Lina_alya_aras Babyada rica ederim canım benim inşaallah testin sonucunu öğrenmeden hamile olursun ❤️
ballilokmam Babyada rica ederim 🌸 ben testten bir ay kadar sonra ilk denemede hamile kalmıştım darısı başınıza 🍀soğan kürü öneririm uzun süre korununca değerler ne kadar normal çıksa da yumurtalıklarda bir tembellik veya iltihap vs olabiliyor. İyice temizlenmış olur rahim yumurtalık vs 💕💕
Babyada ballilokmam soğan kürümü hiç denemedim doktora sorduğumda deneme vs demişti ondan biraz önyargılıyım sanırım , ama dediğiniz gibi deneyip çok memnun kalanlar da var. Çok teşekkür ederim 🥰🙏🏻
Musel Babyada işte bence psikolojik ya doktorumda bana öyle dedi kafandan attığın an hamile kalıcaksın yaz bunu bi kenara dedi öylede oldu tatil planı yapıyorduk o ay alışveriş yapayım otel arayışına gireyim derken hamile kalmışım vardır bir zamanı en tez vakitte en hayırlı şekilde inşallah hamile kalırsınız 🤲🏼❤️
Babyada Musel amin inşallah, çok teşekkür ederim 🥰 sanırım benimde takıntı yapmamdan kaynaklı olabilir, herkes aklından attığı zaman hamile kalmış inşallah bende ve isteyen bekleyen herkeste bir an önce kavuşur miniğine 🙏🏻🤗🌸
613156 Babyada korunduğunuz süreç kadar korunmadiginiz süreç normal kabul ediliyor onun dışında 1 sene denemeniz isteniyor eğer ki 30 yaş üzeri değilseniz onun dışında süreç daha kısalıyor. Benim kadın doğum uzmanim istemisti onun akabinde sperm hızında sıkıntı olduktan sonra bizi urolojiye yönlendirmişti bizim sürecimiz bu şekildeydi tabi ki ama herkesin ki farklı oluyor :)
Musel 613156 nasıl yani şimdi ben 4 senedir korunuyorum 4 sene olmazsa kabul edilebilir bir durum mu bu🤔🤔🤔🤔
613156 Musel o kadarını bilmiyorum ben de ilk sorun var mı diye bı doktora gittiğimde o söylemişti yani sanmiyorum o kadar süreyi maximum 1 yıllık evliler için söyleniyordur ama madalyon diye bir kitap okuyorum orada da 1 yıl +6 ay kadar sürecin normal olduğu yaziyordu tabi o 6 ay kontrollü bir şekilde geçiyormuş
Musel 613156 yani ben küçükken çocuk hemen olur sanıyordum valla 😂😂😂 şimdi işte gerçeklerle yüzleşiyoruz😂