Babyada Lina_alya_aras PinkyJelly Maddi olarak sıkışacağız ama yaptıracağız en azından aklımızda soru işareti kalmaz. Çok teşekkür ederim 🤗🌸
PinkyJelly Hayır karşılamıyor farklı farklı hastanelerde denedik bu özel bir test sigortanız karşılamaz dediler
Lina_alya_aras Babyada rica ederim canım benim eşim devlette yapmıştı ilk şehir hastanesi varsa oraya da sorabilirsiniz
Babyada Lina_alya_aras kaç ay deneme sonrası yaptırmıştınız? Bizim bu ay 3.ayımız olacak sizce çok mu erken
Musel Babyada ben ilk oğlumda 1 sene sonunda hamile kaldım 5. Ayda doktora gitmiştim ben eşimde yanımdaydı ben muayene oldum doktor sorun yok ama eşin sperm testi versin demişti ondada sorun çıkmamıştı zaten sperm testinden 7 ay snra hamile kaldım 🫣
Musel Babyada yani 3. Ay biraz erken ben 1 ay önce kadın doğuma gittim ikinci gebelik için muayene oldum kaç aydır korunmuyorsunuz dedi 2 ay oldu dedm daha erken 6-7 ay dolsun öyle eşinden test alırız dedi
Lina_alya_aras Babyada çoook erken canım benim ben üç yıldır çocuk istiyorum çok şükür eşimde bende problem yoktu infertilite vardı bizde tüp bebek yaptırdık biz çok şükür şimdi hamileyim ikizlerime 🤲🏻🌸
Babyada Musel 1 sene deneyin öyle gelin diyor genelde doktorlar. Ama bende muayene oldum hormon vs de verdim bir problem çıkmadı. Ya olmazsa diye takıntı yapıyorum kendimce. Eşimde o yüzden bende baktırayım dedi ama erken gibi de , bilemedik. 😊
Musel Babyada işte bence psikolojik ya doktorumda bana öyle dedi kafandan attığın an hamile kalıcaksın yaz bunu bi kenara dedi öylede oldu tatil planı yapıyorduk o ay alışveriş yapayım otel arayışına gireyim derken hamile kalmışım vardır bir zamanı en tez vakitte en hayırlı şekilde inşallah hamile kalırsınız 🤲🏼❤️
Babyada Lina_alya_aras evet test için erken mi ? 2 ay denedik 3. ayımıza giriyoruz bu ay. Adetim yeni bitmek üzere
Lina_alya_aras Babyada ama yine yaptır derim en azından bir şey varsa Allah korusun erkenden tedavisine bakarsınız
ballilokmam Babyada ürolojiye gidiyorsunuz eğer doktor sisteme bir sağlık sorunu varmış gibi girerse karşılıyor ama keyfi olduğunu belirtirse karşılamıyor. Biz bir özel hastanede yaptırmadan önce fiyat sorduk diğer hastanelere göre pahalı geldi. Ürolog sperm testi isteyelim deyince hocam başka hastanede yaptırsak olur mu burada biraz pahalıymış dedik. Doktor da sağ olsun ben sisteme sigortanın karşılayacağı şekilde gireceğim merak etmeyin demişti. Aslında biz tamamen keyfi yaptırmıştık çocuk bile düşünmüyorduk o zaman. Doktorun insaflısına denk geldik çok şükür ☺️
Babyada ballilokmam aa öyle mi? Tamamdır bizde gidelim en azından görünsün en olmadı şehir ya da araştırma hastanesinde yaptırırız. Çok teşekkür ederim cevabınız içinm🤗
Babyada Lina_alya_aras inşallah bir sıkıntı yoktur, diğer ay gideceğiz dediğiniz gibi varsa da çözüme bakılır. Çok teşekkür ederim cevabınız için 🤗
ballilokmam Babyada rica ederim 🌸 ben testten bir ay kadar sonra ilk denemede hamile kalmıştım darısı başınıza 🍀soğan kürü öneririm uzun süre korununca değerler ne kadar normal çıksa da yumurtalıklarda bir tembellik veya iltihap vs olabiliyor. İyice temizlenmış olur rahim yumurtalık vs 💕💕
Lina_alya_aras Babyada rica ederim canım benim inşaallah testin sonucunu öğrenmeden hamile olursun ❤️
Smhayg Babyada karşılamıyor ama doktor başka bi tanı olarak girdiğinde karşılıyor sol testiste ağrı falan diye gitmişti benim eşime dr ve karşıladı doktora belirtin muhakkak