Mhmmd 2-2beybitolarr_ hiç sormayın ya ben 10 kg aldm ama ben önce de böyle almıştım hamilelikte böyleyim çok aşırı alıyorum
Melihaklc yagmurrrra merhba bende bugun ogrendim tek yumurta ikizi olduklarini ilk kez basima geliyor sureciniz nasildi acaba biraz bilgi verir misiniz rica etsem tek yumurta ikizi daha mi riskli acaba birde cinsiyetleri ayni mi oluyor cok merak ediyorum
haticekorkutt Mhmmd yaa bende dün ikizlerim olacağını öğrendim ☺️ şuan 5+4 gibi galiba. Dün iki tane kese görüyorum dedi doktor. Bayramdan sonra da kalp atışlarını duymak için gidicem inşallah 🥰 dua edin lütfen iki kese de dolu olsun
Mucizeayla Maşallah ben daha 10+2 yım çift yumurta benimde kızlar sizin cinsiyetlere ne dedi doktorlar ben çok merak ediyorum bı kızım var ☺️
kardelen25_ Mucizeayla benimde 3 yaşında bir kızım var. İkizlerimde kız. 3 prenses annesi olarak yola devam❤️☺️
Mucizeayla kardelen25_ ne kadar güzel Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin benimde iki kız kardeşim var hayat onlarla coook güzel 😍
kardelen25_ Mucizeayla çok teşekkür ederim aminn ins hepimiz🙏 kızlarımla çok güzel maceralarımiz olucak ben de hayaller kuruyorum hep ☺️🥰
Nimet_27sumer27 Masllah Allah sag Salim kucağıniza almayı nasıp etsin prensesleri bizimki de bir kız Bir oğlan çift plasenta çevrem de çok olduğu için öyle dedim genelik le çift yumurta az var