tatlibebegim_ Cansuyca aynısı bende de var ağrılar valla bebek zaten kanaldaydı cumartesi kontrolüm var nst gircem sizinde nstde sancı çıktı mı 36 haftalık olucaz
Cansuyca tatlibebegim_ sancı değil ağrı çıktı bebeğim sancım var zaten muayene edincede açıklık olduğu için bekleyemeyiz en fazla bir kaç dün dedi nişanım geldi zaten 🥹
Newmommyy Cansuyca ayy hadi sağlıcakla al bebeğini kucağına canım inşallah 🥹 konuşmuştuk seninle sancın nasıldı canım? Nasıl hissettin?
Newmommyy Cansuyca anladım canım anlamamak mümkün değil diyorsun yani🥲 sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah 🥰
esmayb35 Cansuyca yaa çok sevindim senin adına 🙏🏻 Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊
esmaerdemir Cansuyca aynı haftadayız Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah haber verin doğumdan sonra 🥰❤️
Cansuyca Kızlar yazamadım kusura bakmayın biraz sancılı geçiyor bebeğim küvezde ben biraz zor geçiriyorum ağrılardan dolayı haber veremedim 💝
esmayb35 Cansuyca geçmiş olsun canım benim en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah. İyi ama değil mi bebeğin?
Zynpp-sahn06 Cansuyca en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşursun bebeğine inşallah canım dualarımız sizinle
Gg5348 Cansuyca ay maşallah çok şükür allah kavuşturdu sizi sağlıklı analı babalı ömrü olsun bebişinizin🙏🏻
Cansuyca Boncukk123 Allah razı olsun çiçeğim hepimiz sağlıkla büyütelim . Ben iyiyim olmak zorundayım ağrılarım hafifledi bebeğimi kucağıma alınca unutrum biraz yğklendim kendime ondan ağrılarım var ama geçecek inşallah 🥹