Hilaldabaan Cansuyca yaaa kuzuuum kaçıncı haftan seseryan mi olacaksın 🥹 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim
Cansuyca Hilaldabaan 36+5 evet sancım vardı 2 gündür bugün gittim açılmam varmış bebek kanala girmiş 🥹
tatlibebegim_ Cansuyca ya nasıl bi sancıydı kaç cm açıklık varmış sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini🥰
Hilaldabaan Cansuyca yaaa miniğim sağlıkla gelsin inşallah çokmuydu canım sancıların ay bende inşallah o haftalara kadar dayanırım 🥹🤍
Cansuyca Bcandan hayır hissetmedim ama sancım belimden karnıma vuran sırtıma vuran bi sancı ve bebek sürekli kasılıyo kasıldıkça canım yanıyor
Cansuyca Hilaldabaan çoktu gece oturup ağladım 🥹 inşallah bebeğim inşallah dayanırsın dikkat et sağlıkla gelsinler dua et banada çok
tatlibebegim_ Cansuyca aynısı bende de var ağrılar valla bebek zaten kanaldaydı cumartesi kontrolüm var nst gircem sizinde nstde sancı çıktı mı 36 haftalık olucaz
Hilaldabaan Cansuyca bütün dualarım seninle canım normal doğum mu olacak peki kıyamam ya ağrılar kötü rabbim dayanma gücü versin 🥺🤍