Babyandmee Kayraninannesiii vefat eden babanne ismi koymak istedim ama nurcana uyan isim bulamıyorum sadece nurcan koymak da istemedim
Babyandmee kitten11 vefat eden babanne ismi koymak istedim ama nurcana uyan isim bulamıyorum sadece nurcan koymak da istemedim
Firstpreg Babyandmee Merhabalar, siz daha iyisini bilirsiniz tabii ama vefat etmiş aile büyüklerinin isminin koyulması pek önerilmiyor.
mavikalpvemavikalp kahvesever__ bacım ya senin şu kısa cevapların beni benden alıyor Okadar ismine uygunki laf anlatmaya bile yorgun🤣🤣🤣🤣
nisanela Babyandmee nurcan ismi eski bence tabiki sizin kararınız ama ela ismi cok hos bende insallah cinsiyetimiz henüz belli değil nisan ela koymak isterim🎉
Babyandmee Firstpreg duymuştum daha önce iyi olmadığını ama pek önemsemedim şimdi anlıyorum nedenini vazgeçtim koymaktan teşekkür ederim 🌸🌸
Firstpreg Babyandmee Rica ederim, ne demek. Bulduğunuz Ela ismine de bayıldım ayrıca 🥰 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Aysedirem Babyandmee eskiler hep şey der büyüklerin ismi diye.ama alimler öyle demiyor hayatı benzer olabilir o yüzden koymayın derler