Krasivyy BurcuY 20+1 yok canm ama acil bulmam lazım kafama göre bi yer bulamadım hala var mı önerişi olan acaba ist avrupa tarafında
BFerayeY BurcuY tam 21 canım.. O kadar dikkat ediyorum tatlı yemem seker kullanmam ekmek akşam yemm yinede alıyorum 😔biz Bi 30 u göze alalım 😆😆
BurcuY Krasivyy bursadayım canım doktorum burda sonomar diye bi yere yönlendirdi oraya gitcem bakalım sen gittin mi sen istanbuldasın herhalde
eoa Krasivyy bise sorabilirmiyum benimde kendi doktorum baska dr yönlendirdi perinaloji imis dr netten baktim kafama taktim kendinleri neden bakmio bska dr yonlendirio
BurcuY BFerayeY karnım bazen kasıklarım benim de ağrıo hatta sabah karnım çürük gibi acıdı şimdi geçti neden acaba
BurcuY Krasivyy orda bi kaç forumda hem uygun hemde çok iyi denen yerler vardı eski postlardan bak bi canım doktorum çok geç gittme dedi Cuma günü 21+1 olcam gittiğimde işte
Wicca Krasivyy Kanuni Hastanesinde Doç.Dr. Ali Ekiz var.. Aynı zamanda İstinye Liv Bahçeşehir hastanesine de geliyor.. özelde 575 tl fiyatı.. Ama muazzam bir perinatolog..
Krasivyy BurcuY evet canm daha dr bulamadım bi iki uer bar kafamda bakırköyde özel muayenehanesi olan perinatologlar var bulamazsam ona gitcem 23 te gitmek istiyorum iyice büyüsünde öyle giriyim 24 e kadar bakıyolar zaten
adyali34 Krasivyy ben zeki sahinogluna gitmistim 11 haftalikken detayli ultrasona 400 kusur ucreti vardi canim. Avrupa yakasi demissin. Zeki bey anadolu yakasi goztepe’de ama gayet ilgili biri.. eger yardimci olabilecekse yani aklinda bulunsun