dml33 Krasivyy bende iyim bi agrim yok sukur arada bel agrisi oluyo tabiki o kadar olur sanirim 6 kilo aldim vermistim 4 kilo verdigimi geri alip ustunede 2 yada 3 kilo aldim 😀
gayecee AlyaSu herşeyimiz aynı bu kadar olur :) 17. Haftamda doktora gittim bebişlermzn grmları da aldığımız kiloda aynı bende 19+4 üm :)
AlyaSu dml33 canım 3 aylık olana kadar hiçbir yiyemedim bulantılardan dolayı ama şu an her an acıkıyorum devamlı yiyorum ama sadece karnım şişti 😊
dml33 AlyaSu ne guzelmis ben masallah arkada cikti sanki kendimi cirkin yasli bisey gibi hissediorm 😀
mervegunusen Sumeyye4 Bende cok imreniyorum 26 haftalik hamileyim 11 kilo aldim bende bundan sonra daha cok aliniyomus☺
BurcuY Krasivyy benimde kalça ve bel ağrım dışında şükür şikayetim yok ama 6 kilo aldım galiba çok oldu 😔
Seher1707 BurcuY benimde aynı durum gece uykudan uyanıyorum bel ağrısı yüzünden ve otrurken kalkacağım zaman kalça tarafnda ağrılar oluyor 🙄🙄
BurcuY Krasivyy benimde Cuma detaylı ultrason var sonra da doktoruma gitçem bakalım ne dicek çok oldu sanki ama Of ya